De WOZ-waarde van uw woning heeft invloed op hoeveel belasting u betaalt. Wordt uw WOZ-waarde te hoog ingeschat, dan kan dit u jaarlijks €63,- tot €2.538,- kosten! Uit onderzoek blijkt dat 30% van de Nederlanders de WOZ-waarde van hun woning te hoog vindt. Herkent ook u zich daarin? Dan kan het een goed idee zijn om bezwaar tegen de WOZ in Maastricht te maken. Indien het bezwaar terecht is, zal de gemeente de WOZ waarde aanpassen. Daardoor betaalt u uiteindelijk minder belasting. Bent u een particuliere woningbezitter? Dan kost bezwaar maken u niets! Als het bezwaar gegrond is, zal de gemeente namelijk de kosten betalen. Bezwaarmaker.nl werkt bovendien met een No Cure No Pay garantie, waardoor wij de kosten dragen als het bezwaar ongegrond blijkt.

Zo maakt u bezwaar tegen de WOZ in Maastricht

Wilt u bezwaar tegen de WOZ in Maastricht maken? Dan kunt u dit het best aan Bezwaarmaker.nl overlaten. Wij hebben ons namelijk volledig gespecialiseerd in dergelijke bezwaarprocedures. Ook kunnen we u helpen om in beroep te gaan tegen de beslissing van de gemeente. Een aanpassing van de WOZ-waarde van uw woning is blijvend en kan u op de lange termijn ontzettend veel geld besparen.

De WOZ-waarde heeft namelijk invloed op de hoogte van de volgende belastingen:

- Onroerende-zaakbelasting (OZB)

- Waterschapsbelasting

- Vermogensbelasting

- Roerenderuimtebelasting

- Inkomstenbelasting

- Erfbelasting (indien u een woning erft)

Bezwaar maken tegen de WOZ in Maastricht met behulp van Bezwaarmaker.nl is ontzettend eenvoudig. U hoeft slechts het stappenplan op onze website te volgen. Daarin geeft u aan wat voor woning u heeft en wat de reden is dat u bezwaar wilt maken. Binnen 2 minuten bent u klaar met het voorbereiden van het bezwaar tegen de WOZ in Maastricht! Vervolgens gaat ons team voor u aan de slag. Hierna wordt u volledig ontzorgd.

Wacht nooit te lang met bezwaar maken

In maart ontvangt u ieder jaar een WOZ-beschikking. De WOZ-waarde die in de beschikking vermeld wordt, is vorig kalenderjaar op 1 januari bepaald. Bent u van plan om bezwaar tegen de WOZ in Maastricht te maken, dan is het belangrijk dat u niet te lang wacht. U dient namelijk bezwaar te maken binnen zes weken nadat u de beschikking ontvangen heeft. Om die reden raden wij u aan om snel een aanmelding op ons platform te starten. Dit kost u slechts twee minuten.

Wij nemen het werk bij u uit handen

Laat u ons bezwaar maken tegen de WOZ-Waarde van uw eigen huis?
in Maastricht? Dan verzorgen wij de gehele procedure voor u. Het enige dat u hoeft te doen, is ons machtigen om bezwaar in te dienen namens u. Nadat u zich heeft aangemeld op ons platform, ontvangt u dit formulier van ons. Zodra u deze ondertekend heeft, kunt u het formulier retour sturen. Vergeet niet om een kopie van de WOZ-beschikking mee te sturen! Hierna gaan we voor u aan de slag en hoeft u niets meer te doen. Wij zorgen ervoor dat u voortdurend op de hoogte wordt gehouden van de stand van zaken. Ook kunt u inloggen op Bezwaarmaker.nl om de status van uw dossier in te zien. Zo weet u altijd hoe het bezwaar ervoor staat.

We nemen de uitspraak met u door

Na het indienen van bezwaar tegen de WOZ in Maastricht, heeft de gemeente nog het hele kalenderjaar om een uitspraak te doen. Zodra de uitspraak van de gemeente bekend is, nemen wij contact met u op. We nemen de uitspraak dan nog eens goed met u door. Bent u niet tevreden met de uitspraak van de gemeente? Dan gaan we een beroepsprocedure voor u aan. Wederom is dat voor u als particuliere huizenbezitter kosteloos.

Het is goed om te weten dat bezwaar tegen de WOZ-waarde in veel gevallen gegrond blijkt te zijn. 2% van de mensen die een WOZ-beschikking ontvangt, maakt bezwaar tegen de waardebepaling. In de helft van die gevallen wordt het bezwaar geaccepteerd. Veel mensen doen ook geen bezwaar, terwijl ze wel van mening zijn dat de WOZ-waarde te hoog is. Zonde, want het maken van bezwaar tegen de WOZ in Maastricht is ontzettend eenvoudig. Dat geldt zeker als u het bezwaar maken overlaat aan Bezwaarmaker.nl. In dat geval hoeft u zich namelijk alleen aan te melden op ons platform.

WOZ Waarde Maastricht

Te hoge WOZ waarde in Maastricht?

De kans is vrij groot en daardoor zult je teveel belasting betalen. Daar zit niemand op te wachten, maar weet dat je hier op een vrij eenvoudige manier wat aan kan doen. De WOZ waarde Maastricht wordt door de gemeente op een geautomatiseerde wijze vastgesteld en dat kan fors hoger uitvallen dan je verwacht. Het gevolg is dat je ook meer belasting moet betalen en als dat niet terecht is, is dat zonde.

De automatische bepaling van de WOZ waarde in Maastricht houdt geen rekening met veranderingen in de infrastructuur, achterstallig onderhoud en andere aanpassingen in de omgeving. Die kunnen echter wel van invloed zijn op de daadwerkelijke waarde van jouw woning, waardoor de WOZ waarde in Maastricht gaat afwijken. Als de WOZ waarde te hoog wordt vastgesteld, dan is het absoluut de moeite waard om hier een bezwaarschrift of bezwaar WOZ tegen in te dienen. Dat doe je met Bezwaarmaker.

Op een snelle manier bezwaar aantekenen

Bezwaarmaker is gespecialiseerd in het opstellen van bezwaarschriften tegen de WOZ waarde bepaling in Maastricht. Wij verzorgen dit van A tot Z voor je nadat je zich heeft aangemeld. Dit kost je slechts twee minuten en hierbij vragen wij je om algemene informatie over jouw woning en woonsituatie. Dat is voor ons voldoende om aan de slag te gaan.

Na het indienen van het bezwaarschrift moet de gemeente binnen een jaar uitspraak doen. In veel gevallen (89%) wordt de WOZ waarde bijgesteld in jouw voordeel, waarmee je kunt besparen. Deze besparing kan oplopen tot ruim € 250,-, wat een fors bedrag is. Als de gemeente de WOZ waarde in Maastricht echter blijft vasthouden is het nog niet gedaan, want dan zullen wij voor je een beroepsprocedure starten. Het belangrijkste van dit alles: het kost je nauwelijks moeite en de kans op besparen is zeer groot.

Geheel kosteloos!

De dienst van Bezwaarmaker is op no cure, no pay basis. Dit wil zeggen dat het voor je geheel kosteloos is. Bij een aangepaste uitspraak van de gemeente in jouw voordeel, betaalt de gemeente de kosten die wij hebben gemaakt. Valt de uitspraak nadelig uit, dan blijft je vrij van elke kostenpost, waardoor het risico voor je simpelweg nul is.

Gezien het hoge slagingspercentage van bezwaarschriften, gaan wij ook graag voor je aan de slag. Ongeacht of de gemeente waar je in woont Maastricht of Alkmaar is. We weten haast zeker dat ook je kunt besparen en dat levert je direct voordeel op. Met een lager vastgestelde WOZ waarde betaalt je minder belasting en dat in verschillende categorieën. Zo heeft de WOZ waarde in Maastricht invloed op jouw OZB, inkomstenbelasting, vermogensbelasting en meer.

Zorg dat je er op tijd bij bent

Belangrijk om te benadrukken is dat je er wel op tijd bij moet zijn. De gemeente zal je in maart een beschikking toezenden waarop de WOZ waarde in Maastricht aangegeven staat. U heeft dan zes weken de tijd om bezwaar in te dienen. Meld je zich daarom alvast aan op Bezwaarmaker, zodat wij na de ontvangst van de beschikking direct aan de slag kunnen.

Heeft u vragen over Bezwaarmaker.nl?

Heeft u nog vragen over het indienen van bezwaar tegen de WOZ in Maastricht? Of heeft u vragen over de werkwijze van Bezwaarmaker.nl? Neemt u dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over het bezwaar maken tegen de WOZ-waarde. ''Ook meer informatie over de WOZ waarde in Amsterdam''? Kijk dan op onze Amsterdam pagina.

klantenvertellen logo

3.378+ reviews

Klanten geven ons een 8.7

8

4 feb. 2022

Gerichte info, helder wat zelf wel/ niet doen

Geruststellende gedachte dat jullie procedures in de gaten houden en heldere info vragen en geven. Was even wat cynisch, eerst zien dan geloven. Maar door te cummuniceren met mij heeft mij geholpen in loslaten en vertrouwen hebben met een geweldig resultaat!

S.spigt Aanbevelen? Ja

8

8 feb. 2022

De aanhouder wint

Nadat eerst ons bezwaar was afgewezen zijn we hiertegen in beroep gegaan en met succes. Hartelijk Dank voor wat jullie gedaan hebben, Chapeau

WB Aanbevelen? Ja

9

13 feb. 2022

Mijn ervaring is zeer goed.

Mijn ervaring over uw dienst is erg prettig. De klachten richting gemeente over de hoogte van de WOZ-waarde van mijn woning heeft u naar tevredenheid richting gemeente verwerkt. Mijn dank voor uw manier van aanpak.

J.Euser Aanbevelen? Ja

10

15 feb. 2022

Vastbijters in positieve zin :-)

Keurig zijn we op de hoogte gehouden ondanks lange doorlooptijd met gemeente. Uitkomst volledig naar wens Dank!

Ron Aanbevelen? Ja

9

10 feb. 2022

Prima ik heb vermindering gekregen.

Geen klachten ik heb niets hoeven te doen het ging stilletjes aan mij voorbij en het gebeurde gewoon.

R.p. Beijleveld Aanbevelen? Ja

8

19 jan. 2022

De ervaring wordt sterk beïnvloed over het al of niet behalen van succes, In dit geval dus goed

Vakbekwaam, anders zou het bezwaar niet zijn gehonoreerd. Ik werd steeds goed geïnformeerd zodra de procedure daartoe aanleiding gaf.

G.A. Aanbevelen? Ja

10

31 jan. 2022

Zeer professioneel en met gewenste resultaat.

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Bezwaarmaker de bezwaarprocedure heeft uitgevoerd en afgehandeld. Zeer professioneel en uiteindelijk ook met het gewenste resultaat. Ik ben ook zeer tevreden over de wijze waarop ik op de hoogte ben gehouden over de voortgang.

Elle Aanbevelen? Ja

10

22 jan. 2022

prima werk geleverd

Een keer een vragenformulier moeten invullen en de rest ging vanzelf. Verder geen gezeur, alles zelfstandig afgehandeld en het resultaat was super.

R. Aanbevelen? Ja

Je hebt ons gezien bij