De specialist in de WOZ en OZB

Bezwaar WOZ Maastricht 2021

Bezwaar WOZ waarde Maastricht

De WOZ-waarde van uw woning heeft invloed op hoeveel belasting u betaalt. Wordt uw WOZ-waarde te hoog ingeschat, dan kan dit u jaarlijks €63,- tot €2.538,- kosten! Uit onderzoek blijkt dat 30% van de Nederlanders de WOZ-waarde van hun woning te hoog vindt. Herkent ook u zich daarin? Dan kan het een goed idee zijn om bezwaar tegen de WOZ in Maastricht te maken. Indien het bezwaar terecht is, zal de gemeente de WOZ waarde aanpassen. Daardoor betaalt u uiteindelijk minder belasting. Bent u een particuliere woningbezitter? Dan kost bezwaar maken u niets! Als het bezwaar gegrond is, zal de gemeente namelijk de kosten betalen. Bezwaarmaker.nl werkt bovendien met een No Cure No Pay garantie, waardoor wij de kosten dragen als het bezwaar ongegrond blijkt.

Zo maakt u bezwaar tegen de WOZ in Maastricht

Wilt u bezwaar tegen de WOZ in Maastricht maken? Dan kunt u dit het best aan Bezwaarmaker.nl overlaten. Wij hebben ons namelijk volledig gespecialiseerd in dergelijke bezwaarprocedures. Ook kunnen we u helpen om in beroep te gaan tegen de beslissing van de gemeente. Een aanpassing van de WOZ-waarde van uw woning is blijvend en kan u op de lange termijn ontzettend veel geld besparen.

 

De WOZ-waarde heeft namelijk invloed op de hoogte van de volgende belastingen:

  • Onroerende-zaakbelasting (OZB)
  • Waterschapsbelasting
  • Vermogensbelasting
  • Roerenderuimtebelasting
  • Inkomstenbelasting
  • Erfbelasting (indien u een woning erft)

 

Bezwaar maken tegen de WOZ in Maastricht met behulp van Bezwaarmaker.nl is ontzettend eenvoudig. U hoeft slechts het stappenplan op onze website te volgen. Daarin geeft u aan wat voor woning u heeft en wat de reden is dat u bezwaar wilt maken. Binnen 2 minuten bent u klaar met het voorbereiden van het bezwaar tegen de WOZ in Maastricht! Vervolgens gaat ons team voor u aan de slag. Hierna wordt u volledig ontzorgd.

Wacht nooit te lang met bezwaar maken

In maart ontvangt u ieder jaar een WOZ-beschikking. De WOZ-waarde die in de beschikking vermeld wordt, is vorig kalenderjaar op 1 januari bepaald. Bent u van plan om bezwaar tegen de WOZ in Maastricht te maken, dan is het belangrijk dat u niet te lang wacht. U dient namelijk bezwaar te maken binnen zes weken nadat u de beschikking ontvangen heeft. Om die reden raden wij u aan om snel een aanmelding op ons platform te starten. Dit kost u slechts twee minuten.

Wij nemen het werk bij u uit handen

Laat u ons bezwaar maken tegen de WOZ in Maastricht? Dan verzorgen wij de gehele procedure voor u. Het enige dat u hoeft te doen, is ons machtigen om bezwaar in te dienen namens u. Nadat u zich heeft aangemeld op ons platform, ontvangt u dit formulier van ons. Zodra u deze ondertekend heeft, kunt u het formulier retour sturen. Vergeet niet om een kopie van de WOZ-beschikking mee te sturen! Hierna gaan we voor u aan de slag en hoeft u niets meer te doen. Wij zorgen ervoor dat u voortdurend op de hoogte wordt gehouden van de stand van zaken. Ook kunt u inloggen op Bezwaarmaker.nl om de status van uw dossier in te zien. Zo weet u altijd hoe het bezwaar ervoor staat.

Tot slot nemen we de uitspraak met u door

Na het indienen van bezwaar tegen de WOZ in Maastricht, heeft de gemeente nog het hele kalenderjaar om een uitspraak te doen. Zodra de uitspraak van de gemeente bekend is, nemen wij contact met u op. We nemen de uitspraak dan nog eens goed met u door. Bent u niet tevreden met de uitspraak van de gemeente? Dan gaan we een beroepsprocedure voor u aan. Wederom is dat voor u als particuliere huizenbezitter kosteloos.

 

Het is goed om te weten dat bezwaar tegen de WOZ-waarde in veel gevallen gegrond blijkt te zijn. 2% van de mensen die een WOZ-beschikking ontvangt, maakt bezwaar tegen de waardebepaling. In de helft van die gevallen wordt het bezwaar geaccepteerd. Veel mensen doen ook geen bezwaar, terwijl ze wel van mening zijn dat de WOZ-waarde te hoog is. Zonde, want het maken van bezwaar tegen de WOZ in Maastricht is ontzettend eenvoudig. Dat geldt zeker als u het bezwaar maken overlaat aan Bezwaarmaker.nl. In dat geval hoeft u zich namelijk alleen aan te melden op ons platform.

Heeft u vragen over Bezwaarmaker.nl?

Heeft u nog vragen over het indienen van bezwaar tegen de WOZ in Maastricht? Of heeft u vragen over de werkwijze van Bezwaarmaker.nl? Neemt u dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over het bezwaar maken tegen de WOZ-waarde.

Aanmelden

Bezwaarmaker 8.5102776