De specialist in de WOZ en OZB

Een goede en effectieve werkwijze

U meldt zich aan, ondertekent de machtiging en overeenkomst, en wij doen de rest. U bent klaar in slechts 5 minuten.

Onze specialisten maken gebruik van een grote database transacties door heel Nederland en hebben meer dan 10 jaar ervaring met WOZ-Bezwaarprocedures.

Bezwaarmaker.nl
 • Stap 1
  Aanmelden
  U meldt zich middels het aanmeld formulier op onze website aan bij Bezwaarmaker.nl. Of u kunt contact met ons opnemen, om de formulieren per post te ontvangen. Let op! Er moet binnen 6 weken na het ontvangen van de beschikking bezwaar gemaakt worden.
 • Stap 2
  Retourneren
  Na de aanmelding ontvangt u van ons een formulier dat door u ondertekend moet worden. Met dit formulier worden wij gemachtigd om namens u een bezwaar in te dienen tegen de vastgestelde WOZ-waarde(s) van uw onroerend goed. Zodra u het ontvangen formulier heeft ondertekend ontvangen wij deze van u retour samen met (een kopie van) de beschikking. Wanneer wij die van u hebben ontvangen vragen wij namens u het taxatieverslag op van de gemeente waarna we de haalbaarheid kunnen beoordelen.
 • Stap 3
  Opstellen
  Wanneer uw dossier in behandeling wordt genomen kunt u via de inloggegevens die u bij de aanmelding heeft ontvangen de status van uw dossier volgen. Bij het opstellen van het bezwaarschrift wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met de argumenten die u bij de aanmelding heeft aangedragen. Mochten wij nog vragen hebben dan wordt er contact met u opgenomen.
 • Stap 4
  Indienen
  Het bezwaarschrift wordt door ons naar de gemeente gestuurd. Hier heeft u zelf geen enkel werk aan. Wij houden u op de hoogte van de stand van zaken.
 • Stap 5
  Evaluatie
  De gemeente heeft het gehele kalenderjaar de tijd om uitspraak te doen. Zodra de uitspraak bij ons bekend is nemen wij contact met u op om de uitspraak te bespreken.

  Wanneer de uitspraak niet naar tevredenheid is dan kunnen wij in overleg met u ook de beroepsprocedure voeren. Hiervoor nemen wij altijd contact met u op. Deze procedure is natuurlijk ook weer geheel kosteloos voor u.


Maak nu bezwaar
Klanten aan het woord
Mevr. de Vre-Ijisberg, Eigenaar van een hoekwoning.

"Ik vond de Woz-waarde van mijn huis te hoog, waardoor ik ook te hoge lasten kreeg opgelegd. Via reclame wist ik van bezwaarmaker.nl af. "

Lees meer
Dhr. Bout, eigenaar van een vrijstaande woning. Almere

"Uitermate tevreden,over de uitslag waardebepaling woning, en over het ons op de hoogte stellen in het verloop van deze zaak."

Lees meer
Dhr. Huisman, eigenaar van een vrijstaande woning

"Adequate en professionele begeleiding resulterend in een goed resultaat.Daarnaast een uitstekende communicatie. Hulde."

Lees meer
Meer ervaringen

Waarom Bezwaarmaker?

 • Kosteloos bezwaar maken
 • Betaal minder belasting
 • Grotere kans op succes
 • Actief in heel Nederland
 • Deskundig bezwaarschrift

Maak bezwaar
Bezwaarmaker 8.5103033