Vacatures

Junior WOZ-taxater (m/v)

Heb jij affiniteit met het taxeren van gebouwen en ben jij bekend met de Wet WOZ? Wij zijn per direct op zoek naar een junior taxateur (m/v). Ben jij accuraat en kun jij zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend uit de voeten, dan is dit de baan voor jou.

De functie:

Elk jaar melden duizenden mensen zich bij Bezwaarmaker.nl omdat zij het niet eens zijn met de hoogte van hen WOZ-waarde en willen bezwaar aantekenen tegen deze waarde. Daar kom jij in beeld. Jij gaat de vastgestelde waarde controleren, een contra taxatie maken, een bezwaarschrift indienen, een hoorzitting bijwonen en als het resultaat niet naar wens is, een beroepschrift indienen. Je analyseert de informatie van de klant, je controleert zorgvuldig de gegevens van het object en je bepaalt een waarde conform de wet WOZ. Verder kun je in woord en geschrift uitleggen wat de redenen zijn dat de beschikte waarde niet correct is vastgesteld. ''Ook meer informatie over de WOZ waarde in Amsterdam''? Kijk dan op onze Amsterdam pagina

Wat wij van jou verwachten

 • Bergen verzetten zit in je DNA.
 • "Work Hard Play Hard" is je motto.
 • "You get stuff done."
 • Je werkt liever met cowboys dan grijze muizen
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt cijfermatig en analytisch inzicht;
 • Je werkt nauwkeurig;
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau (een WOZ-diploma is een pré);
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;

Je bent leergierig en vindt het fijn om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op de vastgoedmarkt en de WOZ.

Wat bieden wij jou?

 • Een functie voor 32 a 40 uur per week;
 • Een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid;
 • Vrijheid om te werken waar je wilt, wanneer je wilt zolang je "je ding maar gedaan krijgt"
 • Leuke collega's. Je werkt in een team van mooie mensen die allemaal bezig zijn om de business beter te maken, zichzelf te ontwikkelen en tegelijkertijd een leuke tijd te hebben.
 • Een marktconform salaris.

Wie zijn wij?

Bezwaarmaker.nl is in 2009 opgericht en sindsdien zeer succesvol in het afhandelen van WOZ bezwaarschriften voor zowel bedrijven als particulieren. Bezwaarmaker.nl is een initiatief van een aantal taxateurs en juristen met jarenlange ervaring. De ervaren taxateurs van Bezwaarmaker.nl zijn gespecialiseerd in bezwaar- en beroepsprocedures op het gebied van de Wet WOZ (Wet Waardering onroerende zaken). Ook meer informatie over de WOZ waarde in Zevenaar, Woerden, Zoetermeer, Wormerland, Zoeterwoude en de rest van Nederland.

Freelance WOZ-taxateur

Wij zijn op zoek naar een gediplomeerd WOZ-taxateur die bekend is met de afhandeling van WOZ-bezwaar- en of beroepsprocedures. De werkzaamheden bestaan het beoordelen van dossiers, inpandige opnames, geveltaxaties, bureautaxaties en het opstellen van bezwaar- en of beroepschriften en taxatierapporten, toegang tot een makelaarssysteem is een pré.

Ben jij zelfstandig, ambitieus, pro-actief, sta je stevig in je schoenen en zit bergen verzetten zit in je DNA? Werk jij liever met cowboys dan grijze muizen? Stuur dan een reactie met onderbouwing en wij nemen contact met je op!

Soort dienstverband: Freelance / ZZP

klantenvertellen logo

3.378+ reviews

Klanten geven ons een 8.7

10

31 jan. 2022

Zeer professioneel en met gewenste resultaat.

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Bezwaarmaker de bezwaarprocedure heeft uitgevoerd en afgehandeld. Zeer professioneel en uiteindelijk ook met het gewenste resultaat. Ik ben ook zeer tevreden over de wijze waarop ik op de hoogte ben gehouden over de voortgang.

Elle Aanbevelen? Ja

9

10 feb. 2022

Prima ik heb vermindering gekregen.

Geen klachten ik heb niets hoeven te doen het ging stilletjes aan mij voorbij en het gebeurde gewoon.

R.p. Beijleveld Aanbevelen? Ja

10

15 feb. 2022

Vastbijters in positieve zin :-)

Keurig zijn we op de hoogte gehouden ondanks lange doorlooptijd met gemeente. Uitkomst volledig naar wens Dank!

Ron Aanbevelen? Ja

9

13 feb. 2022

Mijn ervaring is zeer goed.

Mijn ervaring over uw dienst is erg prettig. De klachten richting gemeente over de hoogte van de WOZ-waarde van mijn woning heeft u naar tevredenheid richting gemeente verwerkt. Mijn dank voor uw manier van aanpak.

J.Euser Aanbevelen? Ja

8

4 feb. 2022

Gerichte info, helder wat zelf wel/ niet doen

Geruststellende gedachte dat jullie procedures in de gaten houden en heldere info vragen en geven. Was even wat cynisch, eerst zien dan geloven. Maar door te cummuniceren met mij heeft mij geholpen in loslaten en vertrouwen hebben met een geweldig resultaat!

S.spigt Aanbevelen? Ja

10

22 jan. 2022

prima werk geleverd

Een keer een vragenformulier moeten invullen en de rest ging vanzelf. Verder geen gezeur, alles zelfstandig afgehandeld en het resultaat was super.

R. Aanbevelen? Ja

8

8 feb. 2022

De aanhouder wint

Nadat eerst ons bezwaar was afgewezen zijn we hiertegen in beroep gegaan en met succes. Hartelijk Dank voor wat jullie gedaan hebben, Chapeau

WB Aanbevelen? Ja

8

19 jan. 2022

De ervaring wordt sterk beïnvloed over het al of niet behalen van succes, In dit geval dus goed

Vakbekwaam, anders zou het bezwaar niet zijn gehonoreerd. Ik werd steeds goed geïnformeerd zodra de procedure daartoe aanleiding gaf.

G.A. Aanbevelen? Ja

Je hebt ons gezien bij