Vacatures

Junior WOZ-taxater (m/v)

Heb jij affiniteit met het taxeren van gebouwen en ben jij bekend met de Wet WOZ? Wij zijn per direct op zoek naar een junior taxateur (m/v). Ben jij accuraat en kun jij zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend uit de voeten, dan is dit de baan voor jou.

De functie:

Elk jaar melden duizenden mensen zich bij Bezwaarmaker.nl omdat zij het niet eens zijn met de hoogte van hen WOZ-waarde en willen bezwaar aantekenen tegen deze waarde. Daar kom jij in beeld. Jij gaat de vastgestelde waarde controleren, een contra taxatie maken, een bezwaarschrift indienen, een hoorzitting bijwonen en als het resultaat niet naar wens is, een beroepschrift indienen. Je analyseert de informatie van de klant, je controleert zorgvuldig de gegevens van het object en je bepaalt een waarde conform de wet WOZ. Verder kun je in woord en geschrift uitleggen wat de redenen zijn dat de beschikte waarde niet correct is vastgesteld.

Wat wij van jou verwachten

 • Bergen verzetten zit in je DNA.
 • "Work Hard Play Hard" is je motto.
 • "You get stuff done."
 • Je werkt liever met cowboys dan grijze muizen
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt cijfermatig en analytisch inzicht;
 • Je werkt nauwkeurig;
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau (een WOZ-diploma is een pré);
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;

Je bent leergierig en vindt het fijn om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op de vastgoedmarkt en de WOZ.

Wat bieden wij jou?

 • Een functie voor 32 a 40 uur per week;
 • Een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid;
 • Vrijheid om te werken waar je wilt, wanneer je wilt zolang je "je ding maar gedaan krijgt"
 • Leuke collega's. Je werkt in een team van mooie mensen die allemaal bezig zijn om de business beter te maken, zichzelf te ontwikkelen en tegelijkertijd een leuke tijd te hebben.
 • Een marktconform salaris.

Wie zijn wij?

Bezwaarmaker.nl is in 2009 opgericht en sindsdien zeer succesvol in het afhandelen van WOZ bezwaarschriften voor zowel bedrijven als particulieren. Bezwaarmaker.nl is een initiatief van een aantal taxateurs en juristen met jarenlange ervaring. De ervaren taxateurs van Bezwaarmaker.nl zijn gespecialiseerd in bezwaar- en beroepsprocedures op het gebied van de Wet WOZ (Wet Waardering onroerende zaken).

Freelance WOZ-taxateur

Wij zijn op zoek naar een gediplomeerd WOZ-taxateur die bekend is met de afhandeling van WOZ-bezwaar- en of beroepsprocedures. De werkzaamheden bestaan het beoordelen van dossiers, inpandige opnames, geveltaxaties, bureautaxaties en het opstellen van bezwaar- en of beroepschriften en taxatierapporten, toegang tot een makelaarssysteem is een pré.

Ben jij zelfstandig, ambitieus, pro-actief, sta je stevig in je schoenen en zit bergen verzetten zit in je DNA? Werk jij liever met cowboys dan grijze muizen? Stuur dan een reactie met onderbouwing en wij nemen contact met je op!

Soort dienstverband: Freelance / ZZP

klantenvertellen logo

3.100+ reviews

Klanten geven ons een 8.5

8

21 dec. 2021

Ontzorgd en maakt e.e.a. keurig in orde

xx

de heer G.J.N. van Nies Aanbevelen? Ja

8

19 dec. 2021

prima

valt niet tegen

A.M. Schep Aanbevelen? Ja

8

22 dec. 2021

Goed geregeld.

Er wordt goed gecommuniceerd. De plek waar al jouw informatie zich bevindt is overzichtelijk. Tevoren wordt aangegeven dat het lang kan duren. Tussentijds een mail met een update zou fijn zijn.

W.F. Aanbevelen? Ja

8

21 dec. 2021

Prima hulp

Had ik alleen nooit bereikt.

C.Y. Aanbevelen? Ja

9

21 dec. 2021

Gewoon goed

Hallo. Ik wil ten eerste bezwaarmaker.nu bedanken voor de werkzaamheden die ze voor mij gedaan hebben. Helaas en dat zeg ik eerlijk is het bedrag dat in mindering is vast gesteld tegen gevallen maar wie het kleine niet eerd is het grote niet Weerd. Maar ik weet niet hoe het in zijn werk gaat. B.v. D Gr jo ijpelaar

J.N.J.P. Aanbevelen? Ja

8

22 dec. 2021

Belooft wat ze zeggen

Mijn ervaring is positief en wil hierbij aanbevelen

C.A. Luijendijk Aanbevelen? Ja

8

19 dec. 2021

Goed geregeld

Het aanmaken van mijn dossier was gemakkelijk en ik werd regelmatig duidelijk op de hoogte gehouden.

P.D. Aanbevelen? Ja

8

18 dec. 2021

een prima dienstverlening

simpel en duidelijke procedure.

winfried Aanbevelen? Ja

Je hebt ons gezien bij