En ruim 2.500 huishouders bespaarden geld dankzij hun lagere WOZ-waarde

Samen de crisis slopen

SloopdeCrisis is een bespaarplatform voor ruim 1 miljoen huishoudens in Nederland. SloopdeCrisis wil samen de huidige crisis slopen door middel van goede deals op hun website. Met deze deals kunnen huishoudens besparen op vaste lasten, zoals energie, zorg, verzekeringen, telefoonabonnementen, TV & internet, enzovoort. Dankzij het Tv-programma ‘Dubbeltje op zijn kant’ hebben veel Nederlanders SloopdeCrisis gevonden.

Lastige tijden voor veel Nederlanders

Financieel gezien zijn het zware tijden voor veel Nederlanders. Door de hoge inflatie van het afgelopen jaar vinden veel huishoudens het lastig om te besparen. De meeste mensen doen erg hun best en maken gebruik van de scherpe deals die ze op SloopdeCrisis.nl vinden, maar op een gegeven moment valt er niet veel meer te schrappen. Het vergt een behoorlijke toewijding als je een groot verschil wil maken in je uitgaven.

‘’Een groot segment uit onze database profiteert van een lagere WOZ-waarde’’

- Peter Ruiter, voormalig manager van SloopdeCrisis.

Meer waarde creëren voor beide

Een besparing die je kunt maken zonder hier dagelijks voor te hoeven inleveren is een besparing op de gemeentelijke belastingen. De WOZ-waarde is de waarde van een koopwoning die door de gemeente wordt ingeschat, vaak aan de hoge kant. Hierdoor zijn de gemeentelijke belastingen duurder dan nodig. Nederlanders kunnen gemakkelijk en gratis bezwaar maken met de services van Bezwaarmaker.nl. Het is daarom ook een logische zet geweest voor SloopdeCrisis om een samenwerking met Bezwaarmaker aan te gaan.

Een soepele, effectieve en gezellige samenwerking met Bezwaarmaker heeft veel van deze Nederlanders geholpen. SloopdeCrisis had zelf al een aardig bereik, maar met de hulp van Bezwaarmaker zijn er nieuwe landingspagina’s tot leven gebracht. Hierdoor heeft SloopdeCrisis betere hulp aan klanten kunnen bieden. Zelf hebben ze er ook een mooi bedrag en een fijne samenwerking aan overgehouden.

‘’Het heeft ons zo’n 2.500 – 3.500 WOZ-leads per jaar gegenereerd met +/- € 40.000,- omzet’’

- Peter Ruiter, voormalig manager van SloopdeCrisis.


Elke partij gaat erop vooruit

Ruim 2.500 huishoudens in Nederland hebben gebruik gemaakt van de samenwerking tussen SloopdeCrisis en Bezwaarmaker. Hierdoor hebben ze al snel enkele honderden euro’s bespaard. SloopdeCrisis heeft hier zelf als affiliate ongeveer € 40.000,- omzet aan overgehouden!

Meer weten of samenwerking beginnen?

Wil je jouw klanten ook helpen besparen en voor jezelf een financieel aantrekkelijke samenwerking aangaan? Plan dan vandaag nog een kennismaking in om de mogelijkheden te bespreken!

Wilt u met ons samenwerken? Neem dan contact met ons op.klantenvertellen logo

3.378+ reviews

Klanten geven ons een 8.7

10

22 jan. 2022

prima werk geleverd

Een keer een vragenformulier moeten invullen en de rest ging vanzelf. Verder geen gezeur, alles zelfstandig afgehandeld en het resultaat was super.

R. Aanbevelen? Ja

9

10 feb. 2022

Prima ik heb vermindering gekregen.

Geen klachten ik heb niets hoeven te doen het ging stilletjes aan mij voorbij en het gebeurde gewoon.

R.p. Beijleveld Aanbevelen? Ja

8

19 jan. 2022

De ervaring wordt sterk beïnvloed over het al of niet behalen van succes, In dit geval dus goed

Vakbekwaam, anders zou het bezwaar niet zijn gehonoreerd. Ik werd steeds goed geïnformeerd zodra de procedure daartoe aanleiding gaf.

G.A. Aanbevelen? Ja

9

13 feb. 2022

Mijn ervaring is zeer goed.

Mijn ervaring over uw dienst is erg prettig. De klachten richting gemeente over de hoogte van de WOZ-waarde van mijn woning heeft u naar tevredenheid richting gemeente verwerkt. Mijn dank voor uw manier van aanpak.

J.Euser Aanbevelen? Ja

8

4 feb. 2022

Gerichte info, helder wat zelf wel/ niet doen

Geruststellende gedachte dat jullie procedures in de gaten houden en heldere info vragen en geven. Was even wat cynisch, eerst zien dan geloven. Maar door te cummuniceren met mij heeft mij geholpen in loslaten en vertrouwen hebben met een geweldig resultaat!

S.spigt Aanbevelen? Ja

10

15 feb. 2022

Vastbijters in positieve zin :-)

Keurig zijn we op de hoogte gehouden ondanks lange doorlooptijd met gemeente. Uitkomst volledig naar wens Dank!

Ron Aanbevelen? Ja

10

31 jan. 2022

Zeer professioneel en met gewenste resultaat.

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Bezwaarmaker de bezwaarprocedure heeft uitgevoerd en afgehandeld. Zeer professioneel en uiteindelijk ook met het gewenste resultaat. Ik ben ook zeer tevreden over de wijze waarop ik op de hoogte ben gehouden over de voortgang.

Elle Aanbevelen? Ja

8

8 feb. 2022

De aanhouder wint

Nadat eerst ons bezwaar was afgewezen zijn we hiertegen in beroep gegaan en met succes. Hartelijk Dank voor wat jullie gedaan hebben, Chapeau

WB Aanbevelen? Ja

Je hebt ons gezien bij