9

28 nov. 2022

Positief

Gezien de uitkomst, alleen een beetje verwarrend omdat ik nog een klacht bij de gemeente Ommen had liggen werden dingen door elkaar gehaald.

Gerrit Aanbevelen? Ja

8

28 nov. 2022

Jullie hebben goed werk geleverd.

Via anderen werd ik op jullie gewezen. Het bezwaar is gerond verklaard en dat ik natuurlijk heel fijn.

J. Aanbevelen? Ja

8

28 nov. 2022

Namen over wat voor mij lastig is.

Heel weinig mailcontact. Voldoende.
Maar doordat de ltijdsduur van het gehele traject ook lang was, wist ik niet altijd, of er nog " iets" gaande was.

A.J. Aanbevelen? Ja

8

27 nov. 2022

Prima

De WOZ waarde van de woning is verlaagd!

B.A.H. Aanbevelen? Ja

10

27 nov. 2022

toch gelukt hartelijk dank

na lang wachten toch positief tesultaat

Louis Aanbevelen? Ja

10

27 nov. 2022

Prettige, volhardende en deskundige hulp gehad !!

Na mijn aanvankelijke bezwaarmaken zag ik af van het verzamelen en ordenen van gevraagd aanvullend materiaal. Contact met uw organisatie leverde naast enige "druk" vooral het aanbod op desgewenst hulp te willen verlenen. Een en ander heeft geleid tot een voor mij gunstig eindoordeel.

M.G. Aanbevelen? Ja

9

27 nov. 2022

onverwacht positief resultaat

Ondanks dat in eerste instantie leek dat bezwaar maken tegen de verhoogde WOZ waarde geen nut zou hebben, heeft Bezwaarmaker.nl er toch een positief resultaat uit weten te slepen met een waarde daling van 15.000 euro.

J.C. Aanbevelen? Ja

9

27 nov. 2022

Bezwaar te hoge WOZ met succes en netjes afgehandeld.

Een WOZ stijging van 33% tov het voorgaande jaar door Sabewa (uitvoeringsorganisatie Zeeland) is onterecht bevonden na het indienen van mijn klacht hierover bij Bezwaarmaker.nl.

Na een echte taxatie door Sabewa zelf is de WOZwaarde verlaagd naar 14%. tov het jaar ervoor.
De min of meer geautomatiseerde WOZ bepaling voor oude vrijstaande huizen, is verre van relevant m.i.

Peter Aanbevelen? Ja

8

26 nov. 2022

Zeer effectief en efficient

Uitstekend in de zin van resultaat gerichtheid, communicatie over de procedures en stand van zaken kan beter.

A.J.M. Aanbevelen? Ja

10

25 nov. 2022

Fijn dat jullie er zijn!

Snel en betrouwbaar!

C.H. Aanbevelen? Ja

9

25 nov. 2022

Duidelijke loop van het gehele proces

Je wordt goed op de hoogte gehouden via het dossier. Ik heb alleen een vraag. Mijn bezwaar is gegrond en hoe gaat de gemeente om met het verschil van het teveel betaalde. Wordt dit verrekend of krijgt men dat teruggestort.

J.A. Aanbevelen? Ja

10

25 nov. 2022

Goede ervaring met bezwaarmakers

Ik heb goede ervaring met bezwaarmakers. Het laatste bezwaar tegen

WOZ van 2021 heeft geleid tot verlaging van de woning. Een geweldige uitkomst.

Cees Mennes Aanbevelen? Ja

8

24 nov. 2022

Goed

Goed, maar het zou nog beter zijn als het zelfde bezwaar weer automatisch meegenomen word voor het nieuwe jaar, zodat je alleen ja zegt tegen bezwaar maken en verder niets hoeft te doen.

C.J.M. Aanbevelen? Ja

8

23 nov. 2022

Goed

Alleen heb ik tot nu toe verder niks meer gehoord,dus weet verder nog niks.

Ivo Aanbevelen? Ja

7

23 nov. 2022

goede communicatie

heldere en duidelijke communicatie

P.J. Aanbevelen? Ja

10

23 nov. 2022

Goed en degelijke begeleiding

Bezwaarmaker neemt werkelijk alles uit je handen. Zij komen hooguit terug met de vraag naar foto's e.d. Na toezending wordt alles voor je geregeld en komen zijn na een bepaalde tijd terug met de uitslag.

Eric Aanbevelen? Ja

10

23 nov. 2022

Kordaat gehandeld

Woz verlaagd, waardoor minder belasting

jeffrey Aanbevelen? Ja

10

22 nov. 2022

Zeer gebruiksvriendelijk

Hoorde van mijn collega dat het heel simpel is om dit te laten regelen en dat bleek te kloppen, hoefde er weinig aan te doen, super geregeld, mijn compliment en dank.

Jacob Jan Aanbevelen? Ja

7

22 nov. 2022

het is inderdaad gelukt om de waarde aan te passen

kreeg inspecteur op bezoek om situatie op te nemen. Zo gebeurd.

Leonard Aanbevelen? Ja

9

21 nov. 2022

Goed en volhardend

Ik ben tevreden

H Elshof Aanbevelen? Ja

Je hebt ons gezien bij