10

27 sep. 2022

Prima resultaat verkregen.

Dat wat ik in voorgaande jaren niet voor elkaar kreeg heeft bezwaarmaker wel voor elkaar gekregen (verlaging WOZ waarde).

T.W. Aanbevelen? Ja

9

27 sep. 2022

Duidelijkheid boven alles.

Goed geïnformeerd door nezwaarmaker

Cornelis Van der Wulp Aanbevelen? Ja

7

25 sep. 2022

Mooi dat mijn WOZ-waarde omlaag is gegaan

Mooi maar toen ik de bijlage las zag ik dat het rekeningnummer waar de terugstortting op gedaan wordt niet mijn rekeningnummer is hoe kan ik hier iets aan doen?

C. Aanbevelen? Ja

9

23 sep. 2022

Heeft op bijna alle punten geleid tot aanpassing

Zeer goed onderbouwd; heeft geleid tot bezoek van een taxateur die op alle opgevoerde punten het met de argumentatie eens was.
Ik heb een vermindering gehad maar.... in de brief van de gemeente werd verteld dat U als reeële waarde een bedrag had ingevuld en zij zijn hiermee akkoord gegaan.
Tijdens het bezoek van de taxateur heeft deze opmerkingen gemaakt over het achterstallige onderhoud oa dak, kozijnen en schilderwerk die duidelijk hoger waren dan het zogenaamd door u vastgestelde gewenste waarde???

Overigens zeer tevreden met uw ingediend bezwaar.

Peter Aanbevelen? Ja

10

23 sep. 2022

Zeer goed erg tevreden

Zeer goed tevreden

Paul Aanbevelen? Ja

10

21 sep. 2022

Heel goed alles geregeld

Ben zeer te vreden

F.J.van Daalen Aanbevelen? Ja

8

20 sep. 2022

Het gewenste effect.

Duidelijke mails.

Marcel Aanbevelen? Ja

8

18 sep. 2022

Eenvoudig en heerlijk dat het je uit handen wordt genomen.

Ik heb geen idee hoe dat allemaal werkt en het kost me heel veel tijd om het hopelijk wel te begrijpen. Hulp van Bezwaarmaker was dus heel welkom en goed te volgen.

Y.J.S.T. Aanbevelen? Ja

8

17 sep. 2022

Er is me veel uit handen genomen

Het is eenvoudig om gegevens op te geven en verder doen zij al het werk.

Duco Aanbevelen? Ja

8

16 sep. 2022

Bezwaar kanen loont

Giede ervaring met een beoogd resultaat..

Jan Aanbevelen? Ja

10

15 sep. 2022

Duidelijke afspraken, alles op tijd en met resultaat

Zoals eerder vermeld duidelijk en met resultaat, ga vooral door .

Ruud Niemoller Aanbevelen? Ja

10

12 sep. 2022

Geen omkijken naar...

Na mijn aanvraag bij u te hebben ingediend heb ik een keer wat informatie over het traject ontvangen. Daarna een hele poos niets, tot ik kortelings de uitslag mocht ontvangen. Deze ziet er voor mij uit zoals ik al vermoedde en in duidelijk in mijn voordeel. Derhalve mijn dank voor uw actie.

Cees Aanbevelen? Ja

8

10 sep. 2022

Het is in ieder geval niet voor niets geweest.

Wat ik toch nog wil opmerken is het volgende :hoe kan het toch bestaan dat de gemeenten de verkoopprijzen opnoemen van een overspannen markt en daarop de woz aanslagen bepalen.

G.J. VERMONT Aanbevelen? Ja

8

9 sep. 2022

Content met lagere WOZ-waarde

De WOZ-waarde is 6 % naar beneden bijgesteld dankzij uw inzet.

Albert. Aanbevelen? Ja

10

7 sep. 2022

Goed werk geleverd

Op het eerste gezicht had ik weinig vertrouwen dat de WOZ naar beneden kon maar het is door Bezwaarmaker.nl toch gelukt

Johannes Aanbevelen? Ja

8

7 sep. 2022

Ik heb alleen bevestiging gekregen, nog geen geld

Ik kan geen omschrijving geven

A. Aanbevelen? Ja

8

7 sep. 2022

Onverwachte afwaardering

Het lukte mij indertijd niet om de aanvraag geheel af te ronden en tot mijn verbazing was het toch gelukt; bedankt
Het andere onroerend goed heb ikzelf ingediend ook met goed resultaat. De taxateurs van de gemeente doen maar wat en zouden beter hun werk moeten doen.

Cas Kortmann Aanbevelen? Ja

9

7 sep. 2022

Prima ervaring

Niet verwacht

G. Aanbevelen? Ja

6

6 sep. 2022

Heel fijn dat de waarde naar beneden werd gebracht

Uiteindelijk heb ik de indruk dat ik vooral zelf de argumentatie heb aangeleverd. Kan ook haast niet anders. Misschien heeft de taxateur vd gemeente gelijk en had ik dat ook zonder bezwaarmaker.nl bij de gemeente kunnen neerleggen. Maar als je geen ervaring hebt voel je je daar onzeker over.

Ik heb diverse malen telefonisch contact met jullie gehad. Soms kreeg ik een vakkundig mens ad lijn. Heel verhelderend en fijn. Maar vaker nog ontbrak het aan kennis van zaken. Niet erg als dat werd aangegeven, maar storend als iets werd gebracht als feit, terwijl dan later bleek dat de info onjuist was. Zo werd bv aangegeven dat ik iets naar een bepaald mailadres moest sturen terwijl dat het verkeerde mailadres was. Ook bleef ik verzoeken om aanvulling krijgen, terwijl ik die info had gestuurd. Best onbevredigend. Moeizaam proces….

Ik zou het een volgende keer toch zelf proberen.
Maar in elk geval bedank ik de mensen die deskundig de juiste informatie gaven.

M. Aanbevelen? Ja

10

6 sep. 2022

Werkt simpel en doeltreffend!

Goede ervaring mee, werkt simpel en prettige communicatie.

Erik Aanbevelen? Ja

Je hebt ons gezien bij