De specialist in de WOZ en OZB
Totale beoordeling

8.5

Gebaseerd op
3033
onafhankelijke beoordelingen

28 november 2021
E. uit Leeuwarden
"Uitstekend "
Tussenwoning

Uitstekend geholpen door deze dienst! Aanrader

Lees meer
 
10
26 november 2021
Jan Pijpers uit Horst
"Een klantvriendelijke benadering"
Appartement

Goede communicatie en een naar tevredenheid resultaat.

Lees meer
 
8
25 november 2021
M.F.G. uit Den haag
"Goede communicatie"
Tussenwoning
Waarde verlaging: € 59.000

Goed geregeld

Lees meer
Tussenwoning  
8
25 november 2021
Wim Schoneveld uit HOLTEN
"Top"
Vrijstaande woning
Waarde verlaging: € 32.000

Zij regelen alles voor je.

Lees meer
Vrijstaande woning  
9
24 november 2021
W.C. uit Mook
"Goed werk geleverd"
Appartement
Waarde verlaging: € 19.000

enige verbeterpuntje is het voor mij moeilijke downloaden van een reactie naar jullie toe

Lees meer
 
9
23 november 2021
M. uit Amsterdam
"Meer verwacht dan gekregen"
Appartement
Waarde verlaging: € 25.000

Bijna 1 jaar gewacht en kreeg €10 verlaagd heb niet veel baat bij. Gr

Lees meer
Appartement  
8
21 november 2021
P.A.M. uit Goirle
"Duidelijke communicatie"
Appartement
Waarde verlaging: € 38.000

duidelijke communicatie digitaal met een eigen account. Je kunt de voortgang zelf bijhouden als je inlogt. Je kunt een bericht sturen en hebt zo een antwoord terug. Jullie hebben ons/het bezwaar gewonnen dus wij ook. Bedankt!!

Lees meer
 
9
20 november 2021
Vidjai uit Den Haag
"Goed en zakelijke "
Appartement
Waarde verlaging: € 20.000

Het was wel duidelijk waar over het ging. Ik ben er zeer tevreden mee

Lees meer
Appartement  
8
19 november 2021
I.M. uit Laren
"Uitstekende begeleiding en het heeft gewerkt"
Tussenwoning
Waarde verlaging: € 45.000

Dit was voor ons de eerste ervaring met bezwaarmaker, en we hebben met een aantal familieleden/huizen gebruik gemaakt van Bezwaarmaker. Uitstekende ervaringen: bij 1 huis goed gelukt (en WOZ waarde was ook echt te hoog), bij andere huizen goed advies dat bezwaarmaken niet verstandig was (WOZ waarde was relatief laag).

Lees meer
Tussenwoning  
10
19 november 2021
Jo uit Kerkrade
"Top"
Appartement
Waarde verlaging: € 27.000

Is in ieder geval positief.

Lees meer
Appartement  
10
18 november 2021
H.J. Van den Broek uit Weert
"Uitstekende service"
Tussenwoning
Waarde verlaging: € 123.000

Uitstekende service

Lees meer
Tussenwoning  
10
17 november 2021
Marco uit Culemborg
"Win-Win"
Geschakelde woning
Waarde verlaging: € 11.000

Prima service waar beide partijen voordeel aan hebben.

Lees meer
 
8
17 november 2021
F.R. uit Schoorl
"Erg fijne samenwerking"
Vrijstaande woning
Waarde verlaging: € 34.000

na alle informatie hebben geleverd is alles redelijk snel gegaan en naartevredenheid gelukt

Lees meer
 
9
15 november 2021
H. uit Eindhoven
"Goede service en communicatie"
Vrijstaande woning
Waarde verlaging: € 18.000

Heldere duidelijke communicatie en doel bereikt.

Lees meer
Vrijstaande woning  
9
12 november 2021
Wim Odekerken uit Voerendaal
"Goed geregeld"
Vrijstaande woning
Waarde verlaging: € 18.000

Makkelijk contact en alles goed geregeld

Lees meer
 
9
12 november 2021
M.S.P.C. weertsRompelberg-Weerts uit Gulpen
"Prima "
Vrijstaande woning
Waarde verlaging: € 49.000

Zonder veel poespas heeft Bezwaarmaker.nl zijn werk gedaan en prima afgehandeld. Volgende keer kunnen jullie weer voor mij bezwaar maken. Complimenten

Lees meer
Vrijstaande woning  
8
11 november 2021
J.J. uit Valkenburg (gem. Katwijk)
"Heel goed gedaan!"
Appartement
Waarde verlaging: € 24.000

Men heeft heel goed mijn bezwaar weten te verwoorden naar de gemeente, wat uiteindelijk geleid tot mooi resultaat.

Lees meer
Appartement  
10
11 november 2021
J. uit Well
"Maakt belofte waar"
Vrijstaande woning
Waarde verlaging: € 15.000

Het was gemakkelijk om deze hulp in te roepen. Het duurde welliswaar langer dan verwacht, maar de WOZ waarde werd wel degelijk verlaagd. Minder dan verwacht, maar toch werden wij in ons gelijk gesteld. Mede dankzij uw inzet.

Lees meer
Vrijstaande woning  
8
10 november 2021
A.G.W.M. uit Goirle
"Ze hebben ons goed geholpen. De woz is naar beneden bij gesteld daarvoor onze dank"
Tussenwoning
Waarde verlaging: € 17.000

Goede ervaring goed geholpen woz naar beneden gegaan daarvoor onze dank

Lees meer
Tussenwoning  
8
10 november 2021
J. uit Bergum
"Heeft idd een lagere WOZ waarde opgeleverd"
2/1 kapwoning
Waarde verlaging: € 3.000

Mijn WOZ waarde is aangepast,daardoor lagere kosten.

Lees meer
2/1 kapwoning  
7
9 november 2021
D. uit De cocksdorp
"Top"
Vrijstaande woning
Waarde verlaging: € 53.000

Vanaf het begin zijn we super geholpen met vragen kon je altijd iemand bereiken.. zeker een aanrader..

Lees meer
 
10
7 november 2021
A.J. uit Papendrecht
"Prima "
Hoekwoning
Waarde verlaging: € 30.000

Goed geregeld

Lees meer
Hoekwoning  
9
6 november 2021
Theo uit Schin op geul
"Duidelijk bericht gekregen"
Tussenwoning
Waarde verlaging: € 72.000

Snelle reactie ontvangen

Lees meer
Tussenwoning  
7
5 november 2021
Tamara uit Lelystad
"Goed geregeld!"
2/1 kapwoning
Waarde verlaging: € 30.000

Ons WOZ was 30.000 hoger dan die van de buren onder de kap. Bezwaarmaker heeft dit naar beneden weten te halen. Duurde wel even maar ik ben wel op de hoogte gehouden.

Lees meer
2/1 kapwoning  
10
5 november 2021
Maarten uit Ridderkerk
"Prima geholpen"
Tussenwoning
Waarde verlaging: € 19.000

Duidelijk en prima geholpen

Lees meer
Tussenwoning  
10


Bekijk nog 25 ervaringen

Bezwaarmaker 8.5103033