De specialist in de WOZ en OZB
Totale beoordeling

8.5

Gebaseerd op
2846
onafhankelijke beoordelingen

6 mei 2021
M.H. Nijhuis uit Enschede
"Snel opgelost"
2/1 kapwoning
Waarde verlaging: € 18.000

Snel op gelost maar nog geen papieren bevestiging dank je wel

Lees meer
 
10
27 april 2021
J.L. uit Someren
"Super!"
2/1 kapwoning
Waarde verlaging: € 17.000

Alles word netjes en snel geregeld je word op de hoogte gehouden zou t iedereen aanraden!

Lees meer
2/1 kapwoning  
10
20 april 2021
M. uit Aerdenhout
"Makkelijk"
Tussenwoning
Waarde verlaging: € 23.000

Doel is bereikt! Makkelijk en snel.

Lees meer
Tussenwoning  
10
19 april 2021
J.T. uit Didam
"Goed en duidelijk "
Hoekwoning
Waarde verlaging: € 40.000

Goed te volgen en duidelijk in aanpak.

Lees meer
Hoekwoning  
8
8 april 2021
J.R. uit Lieveren
"Mijn ervaring is 100% positief"
Vrijstaande woning
Waarde verlaging: € 102.000

Bezwaarmaker heeft goed werk verricht mijn WOZ-waarde is met € 103.000 gedaald.

Lees meer
Vrijstaande woning  
9
31 maart 2021
JAN horstman uit Steenbergen
"Zeer goede oplossing"
Hoekwoning
Waarde verlaging: € 11.000

prima geregeld door jullie

Lees meer
Hoekwoning  
10
27 maart 2021
J.J.R. uit Beek
"Zeer tevreden "
2/1 kapwoning
Waarde verlaging: € 25.000

WOZ waarde goed aangepast

Lees meer
2/1 kapwoning  
8
25 maart 2021
H./.J. uit Koog aan de zaan
"Prima"
Tussenwoning
Waarde verlaging: € 31.000

Zijn erg duidelijk en accuraat

Lees meer
Tussenwoning  
8
24 maart 2021
C.H. van Zitteren uit Steenbergen
"Perfect"
2/1 kapwoning
Waarde verlaging: € 11.000

alleen het heeft precies een jaar geduurd voordat ik uitsluitsel kreeg.

Lees meer
2/1 kapwoning  
10
18 maart 2021
Rmd bertrand uit Maastricht
"Top"
Tussenwoning
Waarde verlaging: € 12.000

top

Lees meer
Tussenwoning  
10
17 maart 2021
Miete uit Bavel
"Met de hulp van de Bezwaarmaker is een herberekening gemaakt en werd de waarde verlaagd."
Vrijstaande woning
Waarde verlaging: € 20.000

Het is een spannende tijd geweest, maar blij toe dat het gunstiger heeft uitgepakt. Ik mag hopen dat het voorlopig rustig blijft! Bij deze hartelijk dank voor de hulp. Met vriendelijke groet, Miete

Lees meer
Vrijstaande woning  
9
15 maart 2021
M.E Gerritsen uit DORDRECHT
"Goede communicatie"
Tussenwoning
Waarde verlaging: € 30.000

Goede communicatie, werd goed op de hoogte gehouden, netjes afgehandeld. Duurde wel heel lang voor er resultaat was.

Lees meer
Tussenwoning  
8
14 maart 2021
Edwin uit Almere
"Prima geregeld, maar kosten hoog en opbrengsten laag"
2/1 kapwoning
Waarde verlaging: € 18.000

De afhandeling is prima, maar de kosten die de gemeenten maken is extreem hoog tov de opbrengsten. Het levert mij een korting op bij de gemeente belastingen van € 22,04 Het totale kostvergoeding door de gemeente aan Bezwaarmaker.nl is € 535,20 Dit moeten gemeenten anders gaan aanpakken !

Lees meer
2/1 kapwoning  
8
12 maart 2021
Ipe Dalebout uit Roden
"Goede ervaringen met Bezwaarmaker"
Appartement
Waarde verlaging: € 23.000

Goed

Lees meer
Appartement  
8
7 maart 2021
Alex uit Papendrecht
"Tevreden"
2/1 kapwoning
Waarde verlaging: € 25.000

Gemeente Papendrecht verhoogd heel graag jaarlijks de W.O.Z. daar waar de gemeente het straatwerk het liefst laat verzakken in 20 jaar tijd geen korrel zand onder het openbare straatwerk..............

Lees meer
2/1 kapwoning  
8
7 maart 2021
J. uit Ulvenhout
"Zeer goed"
Vrijstaande woning
Waarde verlaging: € 50.000

Blijven werken aan de zaak waar zij voor staan, houden vast en komen er zelf op terug, al duurt het wel eens lang voor er een antwoord komt, dit ligt dan vaker aan de overheid die het laat afweten en een vertraging 's politiek er op na houd.

Lees meer
Vrijstaande woning  
10
5 maart 2021
L uit Urmond
"Zeer goed"
Vrijstaande woning
Waarde verlaging: € 33.000

Zeer goed

Lees meer
Vrijstaande woning  
9
4 maart 2021
Jan uit Papendrecht
"Uitstekend werk verricht "
2/1 kapwoning
Waarde verlaging: € 25.000

Ben zeer blij met de hulp die ik heb gekregen om mijn WOZ waarde naar beneden te krijgen en dat het ook nog is gelukt met een flinke verlaging maakt het helemaal mooi.!

Lees meer
2/1 kapwoning  
10
2 maart 2021
M. uit Stichtse Vecht
"Uitstekend. "
Vrijstaande woning
Waarde verlaging: € 231.000

Eenvoudige procedure. Goed resultaat. Duidelijke communicatie.

Lees meer
Vrijstaande woning  
9
2 maart 2021
Kees de G. uit Breda
"Een goed resultaat, wat ik zelf niet bereikt zou hebben."
Hoekwoning
Waarde verlaging: € 21.000

Je moet even moeite nemen om van de diensten gebruik te maken en waarom ook niet. Je kan er eigenlijk alleen voordeel uithalen.

Lees meer
Hoekwoning  
10
1 maart 2021
W.J.A. uit Lobith
"Vlot en zeer tevreden."
Vrijstaande woning
Waarde verlaging: € 24.000

Wij zijn zeer tevreden. WOZ waarden goed verlaagd.

Lees meer
Vrijstaande woning  
9
1 maart 2021
F. uit Leiden
"Was nuttig"
2/1 kapwoning
Waarde verlaging: € 44.000

Wij hebben nuttige hulp ontvangen. Daarvoor hartelijke dank.

Lees meer
2/1 kapwoning  
8
28 februari 2021
M.A.E. uit Breda
"Prima!"
Tussenwoning
Waarde verlaging: € 22.000

Wordt tijdens het hele proces via de mail goed op de hoogte gehouden van het verloop. Als ik een mail stuurde met een vraag kreeg ik de vlgd dag keurig antwoord. Ben blij met deze mensen. Ookal verlies je, ze doen hun best voor je!

Lees meer
Tussenwoning  
10
25 februari 2021
A.M.G. uit Asten
"Goed en vlot gewerkt."
Vrijstaande woning
Waarde verlaging: € 55.000

Na de aanmelding is er meteen actie ondernomen. Dat de instanties vaak traag werken is jullie niet aan te rekenen. Het heeft daardoor lang geduurd, was van tevoren ook al aangegeven. Nu moeten we het teveel betaalde geld nog terug ontvangen!!

Lees meer
Vrijstaande woning  
8
23 februari 2021
F C van Dijk uit NUENEN
"Het lijkt wel een geheime operatie met een wonderlijke brief van de gemeente tot slot."
Geschakelde woning
Waarde verlaging: € 19.000

Heel prima wat u tot stand bracht, de afrekening van de gemeente moet nog komen. Wel onbegrijpelijk is dat ik nu net de aanslag voor 2021 heb ontvangen met ................ OZB beschikking van € 276000,- Ik belde de gemeente en men stelde dat de correctie door uw bezwaar maar 1 jaar geldig is! Men zal het onderzoeken en mij berichten..... Met vriendelijke groeten F. van Dijk

Lees meer
Geschakelde woning  
8


Bekijk nog 25 ervaringen

Bezwaarmaker 8.5102846