De specialist in de WOZ en OZB

Nieuws


Bezwaarmaker.nl en De OpbodMakelaar gaan strategische samenwerking aan

De OpbodMakelaar is gespecialiseerd in vlotte woning verkoop met daarbij een uitstekende service, Bezwaarmaker.nl is gespecialiseerd in het bezwaar maken tegen de gemeentelijke Onroerend Zaak Belasting. Veel overeenkomsten dus, maar ook veel verschillen. Wij zeggen altijd: Schoenmaker blijf bij je leest, daarom zijn we blij met deze samenwerking. We vullen elkaar mooi aan.”

Co Maas van Bezwaarmaker.nl: “Ik zie het heel eenvoudig: Voor uw huis verkopen gaat u naar De OpbodMakelaar, voor een volledig kosteloos bezwaar tegen uw te hoge WOZ waarde gaat u naar ons.” Dit is een strategische samenwerking waar huiseigenaren beter van worden, dat is het uiteindelijke doel van de twee organisaties.

De grote hoos aan belastingaanslagen van de gemeente liggen in februari en maart weer in de bus bij de Nederlandse woningeigenaren. De WOZ-waarden van de woningen worden tegenwoordig grotendeels modelmatig door de computer berekend. Het kan zijn dat het model de verkeerde waarde uitspuugt waardoor u te veel belasting betaald. Omdat de WOZ waarde ook wordt gebruikt voor andere belasting soorten kan dit aardig in de papieren lopen. Het is dus verstandig om hiertegen bezwaar te maken. Wilt u ook gratis professioneel bezwaar laten maken, ga dan naar:  www.bezwaarmaker.nl en meldt u aan. 
 

Terug naar overzicht

Onze beoordeling

8.5

Gebaseerd op onafhankelijke 2992 beoordelingen via klantenvertellen.nl

Alle 2992 beoordelingen

Waarom Bezwaarmaker?

  • Kosteloos bezwaar maken
  • Betaal minder belasting
  • Grotere kans op succes
  • Actief in heel Nederland
  • Deskundig bezwaarschrift

Maak bezwaar
Bezwaarmaker 8.5102992