Deze twee landelijke werkende vastgoed organisaties zijn enthousiast over deze nieuwe samenwerking;

Patrick Arnoldus van De OpbodMakelaar: “Bezwaarmaker.nl is net als De OpbodMakelaar een professioneel, landelijk werkende, open organisatie en werkzaam in het vastgoed. Bezwaarmaker.nl is gespecialiseerd in de Wet WOZ. Dit is een specifiek vakgebied waar wij wel verstand van hebben maar geen specialist in zijn.

De OpbodMakelaar is gespecialiseerd in vlotte woning verkoop met daarbij een uitstekende service, Bezwaarmaker.nl is gespecialiseerd in het bezwaar maken tegen de gemeentelijke Onroerend Zaak Belasting. Veel overeenkomsten dus, maar ook veel verschillen. Wij zeggen altijd: Schoenmaker blijf bij je leest, daarom zijn we blij met deze samenwerking. We vullen elkaar mooi aan.”

Co Maas van Bezwaarmaker.nl: “Ik zie het heel eenvoudig: Voor uw huis verkopen gaat u naar De OpbodMakelaar, voor een volledig kosteloos bezwaar tegen uw te hoge WOZ waarde gaat u naar ons.” Dit is een strategische samenwerking waar huiseigenaren beter van worden, dat is het uiteindelijke doel van de twee organisaties.

De grote hoos aan belastingaanslagen van de gemeente liggen in februari en maart weer in de bus bij de Nederlandse woningeigenaren. De WOZ-waarden van de woningen worden tegenwoordig grotendeels modelmatig door de computer berekend. Het kan zijn dat het model de verkeerde waarde uitspuugt waardoor u te veel belasting betaald. Omdat de WOZ waarde ook wordt gebruikt voor andere belasting soorten kan dit aardig in de papieren lopen. Het is dus verstandig om hiertegen bezwaar te maken. Wilt u ook gratis professioneel bezwaar laten maken, ga dan naar: www.bezwaarmaker.nl en meldt u aan. ''Ook meer informatie over de WOZ waarde in Assen, Arnhem, Haarlemmermeer, Breda, Zaanstad en de rest van Nederland.''

klantenvertellen logo

3.378+ reviews

Klanten geven ons een 8.7

10

31 jan. 2022

Zeer professioneel en met gewenste resultaat.

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Bezwaarmaker de bezwaarprocedure heeft uitgevoerd en afgehandeld. Zeer professioneel en uiteindelijk ook met het gewenste resultaat. Ik ben ook zeer tevreden over de wijze waarop ik op de hoogte ben gehouden over de voortgang.

Elle Aanbevelen? Ja

9

10 feb. 2022

Prima ik heb vermindering gekregen.

Geen klachten ik heb niets hoeven te doen het ging stilletjes aan mij voorbij en het gebeurde gewoon.

R.p. Beijleveld Aanbevelen? Ja

8

8 feb. 2022

De aanhouder wint

Nadat eerst ons bezwaar was afgewezen zijn we hiertegen in beroep gegaan en met succes. Hartelijk Dank voor wat jullie gedaan hebben, Chapeau

WB Aanbevelen? Ja

8

4 feb. 2022

Gerichte info, helder wat zelf wel/ niet doen

Geruststellende gedachte dat jullie procedures in de gaten houden en heldere info vragen en geven. Was even wat cynisch, eerst zien dan geloven. Maar door te cummuniceren met mij heeft mij geholpen in loslaten en vertrouwen hebben met een geweldig resultaat!

S.spigt Aanbevelen? Ja

9

13 feb. 2022

Mijn ervaring is zeer goed.

Mijn ervaring over uw dienst is erg prettig. De klachten richting gemeente over de hoogte van de WOZ-waarde van mijn woning heeft u naar tevredenheid richting gemeente verwerkt. Mijn dank voor uw manier van aanpak.

J.Euser Aanbevelen? Ja

10

15 feb. 2022

Vastbijters in positieve zin :-)

Keurig zijn we op de hoogte gehouden ondanks lange doorlooptijd met gemeente. Uitkomst volledig naar wens Dank!

Ron Aanbevelen? Ja

8

19 jan. 2022

De ervaring wordt sterk beïnvloed over het al of niet behalen van succes, In dit geval dus goed

Vakbekwaam, anders zou het bezwaar niet zijn gehonoreerd. Ik werd steeds goed geïnformeerd zodra de procedure daartoe aanleiding gaf.

G.A. Aanbevelen? Ja

10

22 jan. 2022

prima werk geleverd

Een keer een vragenformulier moeten invullen en de rest ging vanzelf. Verder geen gezeur, alles zelfstandig afgehandeld en het resultaat was super.

R. Aanbevelen? Ja

Je hebt ons gezien bij