De WOZ waarde Breda heeft te maken met de waarde van jouw woning in de gemeente Breda. Elke huizenbezitter krijgt ermee te maken. De gemeente maakt een inschatting van de waarde van jouw woning: de WOZ waarde. Dat is het geval in elke gemeente in Nederland. Iemand die in Apeldoorn woont krijgt te maken met de WOZ waarde Apeldoorn, iemand in Amsterdam met de WOZ waarde Amsterdam en iemand in Utrecht met de WOZ waarde Utrecht. De WOZ waarde 2020 heeft invloed op de hoogte van je belasting, zoals de waterschapsbelasting. Daarom is het verstandig bezwaar te maken als je denkt dat de gemeente jouw woningwaarde te hoog heeft ingeschat.

Bezwaar maken WOZ waarde Breda

Denk je dat het ingewikkeld is om bezwaar te maken tegen het vastgestelde bedrag WOZ waarde Breda? Dat hoeft niet. Met de service van Bezwaarmaker is jouw bezwaar zo geregeld. Je vult jouw gegevens in op de website. Dat is gratis voor woningeigenaren. Ondernemers met een eigen pand of mensen die meerdere panden in hun bezit hebben, betalen een vergoeding. Dat is het echter meer dan waard. Als je bezwaar gegrond wordt verklaard en de WOZ waarde Breda 2020 inderdaad te hoog blijkt, betaal je minder belasting. Veel mensen gingen je voor, kijk maar eens bij de beoordelingen. Deze mensen ontvingen daardoor een lagere aanslag van de gemeente Breda.

Hoeveel kun je besparen?

Gemiddeld besparen mensen die bezwaar maken tegen de WOZ waarde Breda meer dan 250 euro op jaarbasis. Als je geen bezwaar maakt, loop je die korting sowieso mis. Het is dus verstandig te kijken of de WOZ waarde bijgesteld kan worden.


Wilt u bezwaar maken tegen een hoge WOZ waarde van uw pand in Breda? Bezwaarmaker.nl neemt u graag de zorgen uit handen en voert de bezwaarprocedure voor u.


WOZ waarde Breda

Bent u het niet eens met de WOZ waarde van uw woning in Breda? Dan is het belangrijk om op tijd bezwaar te maken. De afkorting WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. Hiermee drukt de gemeente de waarde van uw woning uit. Veel woningen en bedrijfspanden in Breda hebben een hoge WOZ waarde. Maar is die wel terecht? Als u te maken heeft met een te hoge WOZ waarde, kunt u een bezwaarschrift indienen bij de gemeente.

Waarom is de WOZ waarde zo belangrijk?

De WOZ waarde staat niet op zichzelf. Op basis van deze waarde worden uw belastingen vastgesteld. Een hoge WOZ waarde heeft dus hogere belastingen tot gevolg. Toch wordt er in Nederland maar weinig bezwaar gemaakt tegen de WOZ waarde. Maar 2% van de mensen met een WOZ beschikking dient een bezwaarschrift in. Dat komt omdat veel mensen denken dat het toch niet helpt. Of omdat ze het veel teveel geregel vinden.

Lagere WOZ waarde, minder belasting betalen

Niet iedereen is op de hoogte van de mogelijkheid om bezwaar te maken. Terwijl het verlagen van de WOZ waarde een behoorlijke besparing op kan leveren. De WOZ waarde is namelijk bepalend voor onder andere de inkomstenbelasting en de onroerend zaak belasting. Door het bijstellen van de WOZ waarde kunnen woningbezitters gemiddeld € 272,- besparen op de belasting. Daarom is bezwaar maken zeker aan te raden. Daarnaast is het ook nog eens zinvol. Van de ingediende bezwaarschriften wordt namelijk meer dan de helft gehonoreerd.

Goede redenen voor bezwaar

Een bezwaar moet goed onderbouwd worden. Hiervoor zijn verschillende argumenten aan te voeren. Die hebben te maken met de staat van het pand. Een woning of bedrijfspand met gebrekkig onderhoud heeft bijvoorbeeld een lagere waarde. Ook een gedateerde badkamer en keuken dragen daaraan bij. Bevat het pand asbest? Dan moet daar rekening me gehouden worden bij het bepalen van de WOZ waarde. De omgeving is eveneens belangrijk. Staan er windmolens in de buurt? Of zijn er drukbezochte publieke plekken vlakbij? Dan zijn die mede bepalend voor de WOZ waarde.

Bezwaar laten maken door Bezwaarmaker.nl

Heeft u een woning of bedrijfspand in Breda met een te hoge WOZ waarde? Ziet u er tegenop om de bezwaarprocedure op te starten? Dan kunt u er ook voor kiezen dat door Bezwaarmaker.nl te laten doen. Wij nemen u graag de zorg uit handen. Zo regelen wij het opstellen en indienen van het bezwaarschrift van begin tot eind. Zo hoeft u zich niet druk te maken over de rompslomp daar omheen. Bovendien houden we u altijd op de hoogte van de voortgang. Zo ontvangt u altijd een eerlijke woz waarde.

Wat doet Bezwaarmaker.nl?

Bezwaarmaker.nl is gespecialiseerd in bezwaar- en beroepsprocedures. Daarom kunnen wij u als geen ander helpen met uw WOZ bezwaar. U kunt zich gratis bij ons aanmelden. Wij vragen u dan ons via een ondertekend formulier te machtigen. Ook ontvangen we graag de WOZ beschikking, die u van de gemeente heeft ontvangen. Wij vragen het taxatierapport van uw pand op ter beoordeling. Als wij uw dossier behandelen, stellen wij een goed onderbouwd bezwaarschrift op. Dat dienen we vervolgens in bij de gemeente. De uitkomst bespreken we met u. ''Ook meer informatie over de WOZ waarde in Lansingerland, Leusden, Laren, Altena, Leek en de rest van Nederland.''

Voordelen van Bezwaarmaker.nl


Bij Bezwaarmaker.nl werken deskundigen met veel kennis en ervaring. Wij zetten onze expertise als WOZ taxateur of jurist in om u te helpen. Daarbij houden we van een doeltreffende werkwijze en open communicatie. Bij Bezwaarmaker.nl weet u waar u aan toe bent. Zo kunt u via inloggegevens altijd de status van uw dossier inzien. En is de uitspraak niet naar volle tevredenheid? Dan helpen wij u kosteloos om de beroepsprocedure aan te gaan.

Bezwaar tegen WOZ waarde Breda?

Vindt u dat uw woning een te hoge WOZ waarde heeft? Dan is het zeker zinvol om hier bezwaar tegen te maken. Dat kan u een flinke besparing opleveren. Door een verlaging van de WOZ waarde gaat u veel minder belasting betalen. Bezwaarmaker.nl helpt u graag bij het maken van bezwaar. U kunt zich daarom gratis aanmelden. Het lastige werk wordt gedaan door onze deskundigen. Zij kennen de bezwaarprocedure tot in detail. Wij gebruiken naast onze bevindingen ook uw eigen argumenten bij het opstellen van een goed onderbouwd bezwaarschrift. Daarbij houden wij u altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken. ''Ook meer informatie over de WOZ waarde in Amsterdam''? Kijk dan op onze Amsterdam pagina".

Bezwaar WOZ Breda
klantenvertellen logo

3.378+ reviews

Klanten geven ons een 8.7

9

10 feb. 2022

Prima ik heb vermindering gekregen.

Geen klachten ik heb niets hoeven te doen het ging stilletjes aan mij voorbij en het gebeurde gewoon.

R.p. Beijleveld Aanbevelen? Ja

10

31 jan. 2022

Zeer professioneel en met gewenste resultaat.

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Bezwaarmaker de bezwaarprocedure heeft uitgevoerd en afgehandeld. Zeer professioneel en uiteindelijk ook met het gewenste resultaat. Ik ben ook zeer tevreden over de wijze waarop ik op de hoogte ben gehouden over de voortgang.

Elle Aanbevelen? Ja

10

15 feb. 2022

Vastbijters in positieve zin :-)

Keurig zijn we op de hoogte gehouden ondanks lange doorlooptijd met gemeente. Uitkomst volledig naar wens Dank!

Ron Aanbevelen? Ja

8

8 feb. 2022

De aanhouder wint

Nadat eerst ons bezwaar was afgewezen zijn we hiertegen in beroep gegaan en met succes. Hartelijk Dank voor wat jullie gedaan hebben, Chapeau

WB Aanbevelen? Ja

8

4 feb. 2022

Gerichte info, helder wat zelf wel/ niet doen

Geruststellende gedachte dat jullie procedures in de gaten houden en heldere info vragen en geven. Was even wat cynisch, eerst zien dan geloven. Maar door te cummuniceren met mij heeft mij geholpen in loslaten en vertrouwen hebben met een geweldig resultaat!

S.spigt Aanbevelen? Ja

8

19 jan. 2022

De ervaring wordt sterk beïnvloed over het al of niet behalen van succes, In dit geval dus goed

Vakbekwaam, anders zou het bezwaar niet zijn gehonoreerd. Ik werd steeds goed geïnformeerd zodra de procedure daartoe aanleiding gaf.

G.A. Aanbevelen? Ja

9

13 feb. 2022

Mijn ervaring is zeer goed.

Mijn ervaring over uw dienst is erg prettig. De klachten richting gemeente over de hoogte van de WOZ-waarde van mijn woning heeft u naar tevredenheid richting gemeente verwerkt. Mijn dank voor uw manier van aanpak.

J.Euser Aanbevelen? Ja

10

22 jan. 2022

prima werk geleverd

Een keer een vragenformulier moeten invullen en de rest ging vanzelf. Verder geen gezeur, alles zelfstandig afgehandeld en het resultaat was super.

R. Aanbevelen? Ja

Je hebt ons gezien bij