U kunt beroep aantekenen bij de Rechtbank.

Niet elk bezwaarschrift leidt tot een verlaging van de WOZ waarde. Als u het niet eens bent met de uitspraak van de gemeente heeft u de mogelijkheid om beroep aan te tekenen tegen de uitspraak bij de Rechtbank. Beroep aantekenen moet binnen zes weken na dagtekening van de uitspraak op bezwaar.

Ook als u de bezwaarprocedure zelf heeft gevoerd. Kunt u Bezwaarmaker.nl inschakelen voor enkel de beroepsprocedure. In overleg met u kunnen wij de haalbaarheid beoordelen en indien er mogelijkheden zijn de beroepsprocedure voor u opstarten.

Houd er wel rekening mee dat wij in sommige gevallen opstartkosten rekenen indien wij de bezwaarprocedure niet zelf gevoerd hebben. Dit is afhankelijk van de gecompliceerdheid van een zaak. ''Ook meer informatie over de WOZ waarde in Assen, Arnhem, Haarlemmermeer, Breda, Zaanstad en de rest van Nederland.''

Neem contact op de mogelijkheden te bespreken of meld u direct aan

klantenvertellen logo

3.378+ reviews

Klanten geven ons een 8.4

9

10 feb. 2022

Prima ik heb vermindering gekregen.

Geen klachten ik heb niets hoeven te doen het ging stilletjes aan mij voorbij en het gebeurde gewoon.

R.p. Beijleveld Aanbevelen? Ja

10

31 jan. 2022

Zeer professioneel en met gewenste resultaat.

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Bezwaarmaker de bezwaarprocedure heeft uitgevoerd en afgehandeld. Zeer professioneel en uiteindelijk ook met het gewenste resultaat. Ik ben ook zeer tevreden over de wijze waarop ik op de hoogte ben gehouden over de voortgang.

Elle Aanbevelen? Ja

9

13 feb. 2022

Mijn ervaring is zeer goed.

Mijn ervaring over uw dienst is erg prettig. De klachten richting gemeente over de hoogte van de WOZ-waarde van mijn woning heeft u naar tevredenheid richting gemeente verwerkt. Mijn dank voor uw manier van aanpak.

J.Euser Aanbevelen? Ja

8

8 feb. 2022

De aanhouder wint

Nadat eerst ons bezwaar was afgewezen zijn we hiertegen in beroep gegaan en met succes. Hartelijk Dank voor wat jullie gedaan hebben, Chapeau

WB Aanbevelen? Ja

10

15 feb. 2022

Vastbijters in positieve zin :-)

Keurig zijn we op de hoogte gehouden ondanks lange doorlooptijd met gemeente. Uitkomst volledig naar wens Dank!

Ron Aanbevelen? Ja

8

4 feb. 2022

Gerichte info, helder wat zelf wel/ niet doen

Geruststellende gedachte dat jullie procedures in de gaten houden en heldere info vragen en geven. Was even wat cynisch, eerst zien dan geloven. Maar door te cummuniceren met mij heeft mij geholpen in loslaten en vertrouwen hebben met een geweldig resultaat!

S.spigt Aanbevelen? Ja

10

22 jan. 2022

prima werk geleverd

Een keer een vragenformulier moeten invullen en de rest ging vanzelf. Verder geen gezeur, alles zelfstandig afgehandeld en het resultaat was super.

R. Aanbevelen? Ja

8

19 jan. 2022

De ervaring wordt sterk beïnvloed over het al of niet behalen van succes, In dit geval dus goed

Vakbekwaam, anders zou het bezwaar niet zijn gehonoreerd. Ik werd steeds goed geïnformeerd zodra de procedure daartoe aanleiding gaf.

G.A. Aanbevelen? Ja

Je hebt ons gezien bij