Bezwaar WOZ WageningenWist je dat de WOZ waarde van je woning invloed heeft op hoeveel belasting je betaalt? Als je een woning of bedrijfspand in Tilburg hebt, is het zaak om ervoor te zorgen dat de WOZ-waarde overeenkomt met de werkelijke waarde van je woning. Zo zorg je er voor dat je niet meer belasting hoeft af te dragen dan nodig is. Tijdens dit proces kom je al gauw te staan voor de vraag: ‘De WOZ waarde in Tilburg: wat is belangrijk?’ Wanneer je weet waar je op moet letten, is het gemakkelijker om bezwaar in te dienen. Bovendien hoef je het niet alleen te doen, want onze ervaren juristen en transparante werkwijze zorgen er voor dat ze alles in tot in de puntjes voor jou regelen. Door het indienen van bezwaar tegen de WOZ-waarde hebben wij al meer dan 105.000 mensen geholpen en is er gemiddeld 272 euro bespaard! In dit artikel zetten we puntsgewijs de antwoorden op de vraag: ‘De WOZ waarde in Tilburg: wat is belangrijk?’ voor jou op een rijtje. Lees hieronder verder!

Punt 1: achterhaal de WOZ-waarde van je woning in Tilburg

De eerste belangrijke stap om te ondernemen is het achterhalen van de huidige WOZ-waarde van je woning of bedrijfspand is in Tilburg. Dit is niet moeilijk en gaat eenvoudig in zijn werk, zowel voor particulieren als bedrijven. In de meeste gevallen is het zo dat je eens per jaar bericht krijgt van de gemeente Tilburg over de WOZ-waarde van je woning. Heb je hier geen bericht van gekregen? Ga dan naar de website van het WOZ-waarde loket om de WOZ-waarde te controleren. Hoe dat in zijn werk gaat leggen we in de alinea hieronder uit. Ben je woonachtig in een gemeente nabij Tilburg die niet is aangesloten bij het WOZ-waarde loket? Informeer dan even bij je gemeente wat je kunt doen om de WOZ-waarde van je woning te achterhalen. Het is namelijk zo vastgesteld dat deze informatie voor iedereen beschikbaar hoort te zijn. Als eerste is het dus zaak om de WOZ-waarde van je woning te achterhalen via de gemeente of het WOZ-waarde loket.

Punt 2: de WOZ waarde in Tilburg

Op de site van het WOZ-waardeloket zie je linksboven een zoekbalk staan. Daar vul je je huidige woonadres in en klik je op jouw woning aan op de kaart. Deze zal een gele kleur krijgen en als je dan naar de rechterkant kijkt, zie je de WOZ-waarde van jouw huis staan. Vervolgens is de tweede stap het controleren van de vastgestelde waarde van jouw woning in Tilburg. Er zijn hier aantal belangrijke punten die je mee kunt nemen om de waarde te beoordelen. Bekijk op dezelfde site bijvoorbeeld de WOZ-waarde van alle andere woningen in jouw buurt. Door een vergelijking te maken met woning van hetzelfde type, kun je bepalen of jouw WOZ-waarde te hoog of te laag is vastgesteld. Kom je tot de conclusie dat jouw woning erg afwijkt in vergelijking met andere woningen? Maak direct gratis bezwaar!

Punt 3: controleer de WOZ waarde van je woning in Tilburg ieder jaar

Door te kijken op de website van het WOZ-waardeloket zie je de vastgestelde waarde die dat jaar is vastgesteld. Ieder jaar kan de WOZ-waarde van je huis of woning weer veranderingen. Hiermee komen we bij punt 3, dat tevens belangrijk is voor het bepalen van de juiste WOZ waarde in Tilburg. Aangezien dit ieder jaar kan wijzigen is het van belang dat je hem ieder weer controleert. Om een nog beter inzicht te krijgen in de WOZ-waarde van jouw woning of bedrijfspand, is het aan te raden om een taxatieverslag op te vragen. Heb je het idee dat de WOZ-waarde van jouw woning niet klopt? Wil je zelf geen extra tijd kwijt zijn aan administratieve rompslomp? Als deskundigen op het gebied van de wet WOZ nemen wij van Bezwaarmaker het maken van bezwaar graag uit handen. Neem gelijk contact op!

Punt 4: de WOZ waarde in Tilburg

Tot nu toe hebben we 3 belangrijke punten besproken die belangrijk zijn met betrekking tot de WOZ-waarde van je woning. Allereerst achterhaal je de WOZ-waarde van je woning via het WOZ-waardeloket. Vervolgens maak je een vergelijking met verschillende woningen in jouw buurt om een indicatie te krijgen van de juistheid van de vastgestelde WOZ-waarde. Het derde belangrijke punt is om je WOZ-waarde ieder jaar te controleren. Deze informatie is handig om voor handen te hebben als je bezwaar wilt maken. Dit heeft betrekking op punt 4: Het maken van bezwaar is niet moeilijk, want het kost je hooguit vier minuten. Meld je bij ons aan, onderteken de machtiging en de overeenkomst. De rest nemen wij voor je uit handen! ''Ook meer informatie over de WOZ waarde in Amsterdam''? Kijk dan op onze Amsterdam pagina.

Bezwaar maken tegen de WOZ-waarde van jouw pand of woning

Zodra jij het idee hebt dat de WOZ-waarde van jouw pand of woning niet juist is, kun je de rest aan ons overlaten. Onze ervaren juristen hebben al meer dan 10 jaar ervaring met WOZ-bezwaarprocedures. Na het invullen van het aanmeldformulier gaan wij direct voor je aan de slag. Hierbij is er nog een punt om rekening mee te houden. Je dient namelijk binnen zes weken nadat je de beschikking hebt ontvangen, bezwaar te maken. Het maakt hierbij niet uit of je in de gemeente Tilburg of bijvoorbeeld WOZ-bezwaar in Eindhoven wil maken. Het is dus van belang om niet te lang te wachten met het maken van bezwaar. Wij zullen het bezwaarproces voor jou uitvoeren door het taxatieverslag bij jouw gemeente op te vragen. Wil je een uitgebreider antwoord ontvangen op de vraag: ‘De WOZ waarde in Tilburg: Wat is belangrijk? Neem gerust contact met ons op! Ook meer informatie over de WOZ waarde in Waalwijk, Waddinxveen, Westvoorne, Wageningen, Voorschoten en de rest van Nederland.

Wat gebeurt er na de bezwaarprocedure?

Tijdens de bezwaarprocedure nemen wij werkelijk alles voor jou uit handen! Natuurlijk kun je zelf wel op de hoogte blijven door online de status van het dossier in te kijken. Bij het maken van een bezwaarschrift zorgen wij er voor dat we jouw argumenten zo veel mogelijk verwerken. Mocht je tijdens het proces vragen hebben zijn wij bovendien altijd bereikbaar. Zodra wij het bezwaarschrift volledig hebben uitgewerkt sturen wij dit op naar de gemeente. Als wij een update binnen hebben brengen wij je daarvan direct van op de hoogte. Wist je dat onze werkwijze op basis van 2867 onafhankelijke reviews is beoordeeld met een 8,5? Wil je hulp van een gediplomeerde WOZ-taxateur met 15 jaar ervaring? Wij helpen je graag met het verlagen van je WOZ-waarde. Maak direct bezwaar aan!

klantenvertellen logo

3.378+ reviews

Klanten geven ons een 8.7

8

4 feb. 2022

Gerichte info, helder wat zelf wel/ niet doen

Geruststellende gedachte dat jullie procedures in de gaten houden en heldere info vragen en geven. Was even wat cynisch, eerst zien dan geloven. Maar door te cummuniceren met mij heeft mij geholpen in loslaten en vertrouwen hebben met een geweldig resultaat!

S.spigt Aanbevelen? Ja

9

13 feb. 2022

Mijn ervaring is zeer goed.

Mijn ervaring over uw dienst is erg prettig. De klachten richting gemeente over de hoogte van de WOZ-waarde van mijn woning heeft u naar tevredenheid richting gemeente verwerkt. Mijn dank voor uw manier van aanpak.

J.Euser Aanbevelen? Ja

9

10 feb. 2022

Prima ik heb vermindering gekregen.

Geen klachten ik heb niets hoeven te doen het ging stilletjes aan mij voorbij en het gebeurde gewoon.

R.p. Beijleveld Aanbevelen? Ja

10

22 jan. 2022

prima werk geleverd

Een keer een vragenformulier moeten invullen en de rest ging vanzelf. Verder geen gezeur, alles zelfstandig afgehandeld en het resultaat was super.

R. Aanbevelen? Ja

8

19 jan. 2022

De ervaring wordt sterk beïnvloed over het al of niet behalen van succes, In dit geval dus goed

Vakbekwaam, anders zou het bezwaar niet zijn gehonoreerd. Ik werd steeds goed geïnformeerd zodra de procedure daartoe aanleiding gaf.

G.A. Aanbevelen? Ja

10

15 feb. 2022

Vastbijters in positieve zin :-)

Keurig zijn we op de hoogte gehouden ondanks lange doorlooptijd met gemeente. Uitkomst volledig naar wens Dank!

Ron Aanbevelen? Ja

10

31 jan. 2022

Zeer professioneel en met gewenste resultaat.

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Bezwaarmaker de bezwaarprocedure heeft uitgevoerd en afgehandeld. Zeer professioneel en uiteindelijk ook met het gewenste resultaat. Ik ben ook zeer tevreden over de wijze waarop ik op de hoogte ben gehouden over de voortgang.

Elle Aanbevelen? Ja

8

8 feb. 2022

De aanhouder wint

Nadat eerst ons bezwaar was afgewezen zijn we hiertegen in beroep gegaan en met succes. Hartelijk Dank voor wat jullie gedaan hebben, Chapeau

WB Aanbevelen? Ja

Je hebt ons gezien bij