Is de WOZ verlagen verstandig? Jaarlijks slagen wij voor duizenden mensen in de WOZ waarde verlagen. De gemiddelde besparing is per jaar 272 euro; dit bereiken wij enkel en alleen met het verlagen WOZ waarde. Wanneer de WOZ waarde te hoog is, betaal je namelijk te veel OZB belasting en nog een aantal andere belastingen. Doordat deze belasting procentueel is en ook de stijging procentueel is, komt de belasting die je betaalt steeds verder van die van een eerlijke WOZ te liggen. Wacht daarom niet langer en ga aan de slag met bezwaar WOZ. Besteed je WOZ verlagen uit aan ons; dit is geheel gratis.

Waarom WOZ waarde verlagen?

De WOZ waarde verlagen betekent minder belasting betalen. Maar er is nog een reden en dat is bezwaar maken WOZ bij erfenis. De gemiddelde besparing die wij dan boeken is maar liefst 3.368 euro! Wij rekenen voor erfkwesties als erfbelasting wel een kleine vergoeding, terwijl verlagen WOZ waarde voor OZB koopwoningen en huurwoningen altijd gratis is. In het geval wij succesvol zijn in de WOZ verlagen, dient de gemeente namelijk onze kosten te vergoeden.

WOZ verlagen

Dit is meteen een goede stok achter de deur voor de gemeenten om beter hun best te doen bij WOZ taxatie. De kans op succes is namelijk momenteel heel erg groot.

Via Bezwaarmaker of zelf WOZ bezwaar maken

De WOZ verlagen doe je op basis van argumenten. Je kunt dus niet zomaar een bezwaar indienen waarna medewerkers van jouw gemeente je WOZ waarde verlagen. Deze argumenten zijn van toepassing op jouw woning of pand en de omgeving. Wij hebben veel kansrijke WOZ bezwaar argumenten op een rijtje gezet. Je kunt hiermee zelf WOZ bezwaar maken, maar het aan ons uitbesteden is slimmer. Een ervaren WOZ taxateur neemt jouw zaak in behandeling. En nogmaals wij doen geen WOZ bezwaar no cure no pay, want geslaagd of niet; het is altijd gratis.

Is het slim om bezwaar te maken tegen WOZ waarde?

Zijn we succesvol in de WOZ verlagen voor jou? Dan betaal je in de regel minder belasting. Maar houd ook rekening met de voordelen wanneer de WOZ waarde te hoog is. Ben je van plan je huis te gaan verkopen? Dan kan het verlagen van de WOZ waarde negatief uitpakken. Geïnteresseerde kopers zullen immers de WOZ waarde bekijken om een objectief beeld van de koopprijs te vormen. Er is nog een reden waarom de WOZ-waarde verlagen nadelen kan hebben: jouw hypotheekrente is bepaald op basis van de waarde van het onderpand. De geldverstrekker kan hiervoor naar de WOZ waarde kijken. Neem contact met ons op als je hier vragen over hebt.

Is een lagere WOZ waarde gunstig?

In de meeste gevallen is de WOZ verlagen gunstig. Wat als WOZ waarde te hoog is? Jaarlijks mag de gemeente de WOZ verhogen. Dit gebeurt met name op basis van de verkoopprijs van omliggende woningen. Zijn omliggende woningen net wat anders dan die van jou? Met de WOZ waarde verlagen kun je fouten, die door de jaren heen in jouw waardebepaling zijn geslopen, eruit halen. Kies voor het verlagen van je WOZ waarde Bezwaarmaker. Of je WOZ waarde te hoog is of te laag: wij zijn de partij die dit voor je kan oplossen!

klantenvertellen logo

3.378+ reviews

Klanten geven ons een 8.7

10

22 jan. 2022

prima werk geleverd

Een keer een vragenformulier moeten invullen en de rest ging vanzelf. Verder geen gezeur, alles zelfstandig afgehandeld en het resultaat was super.

R. Aanbevelen? Ja

9

13 feb. 2022

Mijn ervaring is zeer goed.

Mijn ervaring over uw dienst is erg prettig. De klachten richting gemeente over de hoogte van de WOZ-waarde van mijn woning heeft u naar tevredenheid richting gemeente verwerkt. Mijn dank voor uw manier van aanpak.

J.Euser Aanbevelen? Ja

8

8 feb. 2022

De aanhouder wint

Nadat eerst ons bezwaar was afgewezen zijn we hiertegen in beroep gegaan en met succes. Hartelijk Dank voor wat jullie gedaan hebben, Chapeau

WB Aanbevelen? Ja

10

15 feb. 2022

Vastbijters in positieve zin :-)

Keurig zijn we op de hoogte gehouden ondanks lange doorlooptijd met gemeente. Uitkomst volledig naar wens Dank!

Ron Aanbevelen? Ja

8

19 jan. 2022

De ervaring wordt sterk beïnvloed over het al of niet behalen van succes, In dit geval dus goed

Vakbekwaam, anders zou het bezwaar niet zijn gehonoreerd. Ik werd steeds goed geïnformeerd zodra de procedure daartoe aanleiding gaf.

G.A. Aanbevelen? Ja

9

10 feb. 2022

Prima ik heb vermindering gekregen.

Geen klachten ik heb niets hoeven te doen het ging stilletjes aan mij voorbij en het gebeurde gewoon.

R.p. Beijleveld Aanbevelen? Ja

10

31 jan. 2022

Zeer professioneel en met gewenste resultaat.

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Bezwaarmaker de bezwaarprocedure heeft uitgevoerd en afgehandeld. Zeer professioneel en uiteindelijk ook met het gewenste resultaat. Ik ben ook zeer tevreden over de wijze waarop ik op de hoogte ben gehouden over de voortgang.

Elle Aanbevelen? Ja

8

4 feb. 2022

Gerichte info, helder wat zelf wel/ niet doen

Geruststellende gedachte dat jullie procedures in de gaten houden en heldere info vragen en geven. Was even wat cynisch, eerst zien dan geloven. Maar door te cummuniceren met mij heeft mij geholpen in loslaten en vertrouwen hebben met een geweldig resultaat!

S.spigt Aanbevelen? Ja

Je hebt ons gezien bij