Er zitten grote verschillen in de verandering van de WOZ-waarde van huizen in gemeenten. Dat blijkt uit een onderzoek van de Vereniging Eigen Huis naar de WOZ-taxaties en de OZB-heffing van 383 gemeenten.

Verschillen

De verschillen tussen de gemeenten zijn groot. De gemiddelde WOZ-waarde in Bloemendaal nam met 69.000 euro af. In het Brabantse Boekel steeg zij juist met 8000 euro. Ook in Amsterdam nam de gemiddelde WOZ-waarde toe: met 1245 euro tot 250.245 euro. In Utrecht bleef het gemiddelde gelijk. In Rotterdam en Den Haag daalde de waarde wel.

De OZB is ondanks de daling van de WOZ-waarde wel gestegen Volgens de Vereniging Eigen Huis moeten huizenbezitters de door de gemeente vastgestelde WOZ-waarde goed controleren. Je moet namelijk binnen zes weken bezwaar aantekenen. Ook meer informatie over de WOZ waarde in Heemstede, Hengelo, Heerde, Gorinchem, Waadhoeke en de rest van Nederland.

bron: rtl

Laat uw WOZ-waarde ook GRATIS controleren door de taxateurs van Bezwaarmaker.nl Meld u snel aan en bespaar

klantenvertellen logo

3.378+ reviews

Klanten geven ons een 8.7

8

19 jan. 2022

De ervaring wordt sterk beïnvloed over het al of niet behalen van succes, In dit geval dus goed

Vakbekwaam, anders zou het bezwaar niet zijn gehonoreerd. Ik werd steeds goed geïnformeerd zodra de procedure daartoe aanleiding gaf.

G.A. Aanbevelen? Ja

8

4 feb. 2022

Gerichte info, helder wat zelf wel/ niet doen

Geruststellende gedachte dat jullie procedures in de gaten houden en heldere info vragen en geven. Was even wat cynisch, eerst zien dan geloven. Maar door te cummuniceren met mij heeft mij geholpen in loslaten en vertrouwen hebben met een geweldig resultaat!

S.spigt Aanbevelen? Ja

10

31 jan. 2022

Zeer professioneel en met gewenste resultaat.

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Bezwaarmaker de bezwaarprocedure heeft uitgevoerd en afgehandeld. Zeer professioneel en uiteindelijk ook met het gewenste resultaat. Ik ben ook zeer tevreden over de wijze waarop ik op de hoogte ben gehouden over de voortgang.

Elle Aanbevelen? Ja

8

8 feb. 2022

De aanhouder wint

Nadat eerst ons bezwaar was afgewezen zijn we hiertegen in beroep gegaan en met succes. Hartelijk Dank voor wat jullie gedaan hebben, Chapeau

WB Aanbevelen? Ja

9

10 feb. 2022

Prima ik heb vermindering gekregen.

Geen klachten ik heb niets hoeven te doen het ging stilletjes aan mij voorbij en het gebeurde gewoon.

R.p. Beijleveld Aanbevelen? Ja

9

13 feb. 2022

Mijn ervaring is zeer goed.

Mijn ervaring over uw dienst is erg prettig. De klachten richting gemeente over de hoogte van de WOZ-waarde van mijn woning heeft u naar tevredenheid richting gemeente verwerkt. Mijn dank voor uw manier van aanpak.

J.Euser Aanbevelen? Ja

10

22 jan. 2022

prima werk geleverd

Een keer een vragenformulier moeten invullen en de rest ging vanzelf. Verder geen gezeur, alles zelfstandig afgehandeld en het resultaat was super.

R. Aanbevelen? Ja

10

15 feb. 2022

Vastbijters in positieve zin :-)

Keurig zijn we op de hoogte gehouden ondanks lange doorlooptijd met gemeente. Uitkomst volledig naar wens Dank!

Ron Aanbevelen? Ja

Je hebt ons gezien bij