De WOZ-waarde van jouw huis is een belangrijke factor bij het bepalen van belastingen en heffingen. Het is dan ook essentieel dat deze waarde nauwkeurig wordt vastgesteld. Helaas kan het voorkomen dat de WOZ waarde Hengelo niet overeenkomt met de werkelijke waarde van een woning. Dit kan leiden tot onnodige kosten, zoals te veel OZB, inkomstenbelasting en waterschapsheffing.

Maak je je zorgen over de juistheid van jouw WOZ waarde in Hengelo? Bezwaarmaker.nl biedt een gratis controle aan om te kijken of deze vermoedens kloppen. Wanneer blijkt dat de WOZ-waarde te hoog is, kunnen wij namens jou bezwaar maken tegen de vastgestelde waarde. Je zult versteld staan van het resultaat: in maar liefst 89% van de door ons behandelde dossiers wordt de WOZ-waarde daadwerkelijk verlaagd!

De geautomatiseerde bepaling van de WOZ waarde in Hengelo

De gemeente Hengelo bepaalt de WOZ-waarde van een huis vaak op geautomatiseerde wijze. Dit betekent dat er geen persoonlijke inspectie plaatsvindt, maar dat de waarde wordt geschat op basis van gegevens van omliggende woningen en gegevens uit het verleden. Hierdoor kan het voorkomen dat de WOZ-waarde niet meer overeenkomt met de werkelijke WOZ-waarde van jouw woning.

Er zijn diverse factoren die invloed kunnen hebben op de WOZ-waarde van jouw huis. Als er sprake is van achterstand in het onderhoud van een woning, zal dit resulteren in lagere waardebepaling. Daarnaast kunnen ook wijzigingen in de omgeving een nadelige impact hebben. Wanneer omliggende woningen worden gerenoveerd en jouw woning onveranderd blijft, kan de waarde te hoog worden ingeschat. Dit geldt overigens voor de meeste gemeenten. Woon jij bijvoorbeeld in Haarlem en denk je dat de WOZ-waarde te hoog is ingeschat? Kijk dan op onze pagina over de WOZ waarde Haarlem.

Bespaar kosten door bezwaar te maken tegen de WOZ waarde

Om onnodige kosten te voorkomen, is het verstandig om bezwaar te maken tegen de vastgestelde WOZ waarde in Hengelo. Bezwaarmaker.nl biedt deze service geheel kosteloos aan! Onze deskundige medewerkers gaan grondig te werk en zullen jouw dossier nauwkeurig beoordelen. Indien er goede redenen zijn om bezwaar te maken, zullen wij namens jou een bezwaarschrift indienen bij de gemeente Hengelo. De gemeente zal onze kosten vergoeden wanneer wij succesvol bezwaar maken en mocht dat onverhoopt niet lukken, draaien wij zelf op voor de kosten.

Is jouw WOZ-waarde te hoog? Neem dan contact met ons op! Wij zorgen graag voor een eerlijke WOZ waarde.


klantenvertellen logo

3.378+ reviews

Klanten geven ons een 8.7

9

13 feb. 2022

Mijn ervaring is zeer goed.

Mijn ervaring over uw dienst is erg prettig. De klachten richting gemeente over de hoogte van de WOZ-waarde van mijn woning heeft u naar tevredenheid richting gemeente verwerkt. Mijn dank voor uw manier van aanpak.

J.Euser Aanbevelen? Ja

8

19 jan. 2022

De ervaring wordt sterk beïnvloed over het al of niet behalen van succes, In dit geval dus goed

Vakbekwaam, anders zou het bezwaar niet zijn gehonoreerd. Ik werd steeds goed geïnformeerd zodra de procedure daartoe aanleiding gaf.

G.A. Aanbevelen? Ja

10

15 feb. 2022

Vastbijters in positieve zin :-)

Keurig zijn we op de hoogte gehouden ondanks lange doorlooptijd met gemeente. Uitkomst volledig naar wens Dank!

Ron Aanbevelen? Ja

10

31 jan. 2022

Zeer professioneel en met gewenste resultaat.

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Bezwaarmaker de bezwaarprocedure heeft uitgevoerd en afgehandeld. Zeer professioneel en uiteindelijk ook met het gewenste resultaat. Ik ben ook zeer tevreden over de wijze waarop ik op de hoogte ben gehouden over de voortgang.

Elle Aanbevelen? Ja

8

8 feb. 2022

De aanhouder wint

Nadat eerst ons bezwaar was afgewezen zijn we hiertegen in beroep gegaan en met succes. Hartelijk Dank voor wat jullie gedaan hebben, Chapeau

WB Aanbevelen? Ja

8

4 feb. 2022

Gerichte info, helder wat zelf wel/ niet doen

Geruststellende gedachte dat jullie procedures in de gaten houden en heldere info vragen en geven. Was even wat cynisch, eerst zien dan geloven. Maar door te cummuniceren met mij heeft mij geholpen in loslaten en vertrouwen hebben met een geweldig resultaat!

S.spigt Aanbevelen? Ja

10

22 jan. 2022

prima werk geleverd

Een keer een vragenformulier moeten invullen en de rest ging vanzelf. Verder geen gezeur, alles zelfstandig afgehandeld en het resultaat was super.

R. Aanbevelen? Ja

9

10 feb. 2022

Prima ik heb vermindering gekregen.

Geen klachten ik heb niets hoeven te doen het ging stilletjes aan mij voorbij en het gebeurde gewoon.

R.p. Beijleveld Aanbevelen? Ja

Je hebt ons gezien bij