Ondersteuning WOZ Bezwaarschriften VvE’s

We hebben te maken met torenhoge inflatie, de energieprijzen rijzen de pan uit. Kortom, alles wordt veel duurder. Daarnaast hebben er significante wijzigingen plaats gevonden met betrekking tot inkomsten in Box 3. Het maken van bezwaar tegen een WOZ-waarde is dan ook voor beleggers relevanter dan ooit.

Als gevolg van een te hoge WOZ-waarde betalen Nederlanders elk jaar honderden miljoenen euro’s teveel aan belastingen, doordat de hoogte van de WOZ-waarde automatisch wordt bepaald en daarbij geen rekening wordt gehouden met de specifieke omstandigheden van woningen.

1 op de 5 betaalt teveel!

Wij kunnen met ons team GRATIS bezwaar maken voor al jouw leden. De gemeente dient ons een vaste vergoeding te betalen bij een eventueel verlaagde WOZ waarde. Indien deze waarde niet wordt verlaagd, nemen wij de gemaakte kosten voor eigen rekening.

Wil je als VvE ook gebruik maken van onze dienstverlening?

Dan dient iedere woningbezitter zich onafhankelijk van elkaar bij ons te melden op de website. De gemeente verplicht iedere woningbezitter een individuele machtiging af te geven. Het is dus niet mogelijk om als VvE collectief één machtiging af te geven voor meerdere adressen.

Voor iedere aangeleverde machtiging ontvangt de VvE een vast bedrag. Een overzicht van alle aanmeldingen vind je terug in een speciaal aangemaakt account voor jouw VvE.

Meer weten over hoe wij jouw VvE kunnen helpen?

Neem dan contact met ons op.

Besparing
klantenvertellen logo

3.378+ reviews

Klanten geven ons een 8.7

10

22 jan. 2022

prima werk geleverd

Een keer een vragenformulier moeten invullen en de rest ging vanzelf. Verder geen gezeur, alles zelfstandig afgehandeld en het resultaat was super.

R. Aanbevelen? Ja

10

31 jan. 2022

Zeer professioneel en met gewenste resultaat.

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Bezwaarmaker de bezwaarprocedure heeft uitgevoerd en afgehandeld. Zeer professioneel en uiteindelijk ook met het gewenste resultaat. Ik ben ook zeer tevreden over de wijze waarop ik op de hoogte ben gehouden over de voortgang.

Elle Aanbevelen? Ja

9

13 feb. 2022

Mijn ervaring is zeer goed.

Mijn ervaring over uw dienst is erg prettig. De klachten richting gemeente over de hoogte van de WOZ-waarde van mijn woning heeft u naar tevredenheid richting gemeente verwerkt. Mijn dank voor uw manier van aanpak.

J.Euser Aanbevelen? Ja

8

19 jan. 2022

De ervaring wordt sterk beïnvloed over het al of niet behalen van succes, In dit geval dus goed

Vakbekwaam, anders zou het bezwaar niet zijn gehonoreerd. Ik werd steeds goed geïnformeerd zodra de procedure daartoe aanleiding gaf.

G.A. Aanbevelen? Ja

10

15 feb. 2022

Vastbijters in positieve zin :-)

Keurig zijn we op de hoogte gehouden ondanks lange doorlooptijd met gemeente. Uitkomst volledig naar wens Dank!

Ron Aanbevelen? Ja

8

4 feb. 2022

Gerichte info, helder wat zelf wel/ niet doen

Geruststellende gedachte dat jullie procedures in de gaten houden en heldere info vragen en geven. Was even wat cynisch, eerst zien dan geloven. Maar door te cummuniceren met mij heeft mij geholpen in loslaten en vertrouwen hebben met een geweldig resultaat!

S.spigt Aanbevelen? Ja

8

8 feb. 2022

De aanhouder wint

Nadat eerst ons bezwaar was afgewezen zijn we hiertegen in beroep gegaan en met succes. Hartelijk Dank voor wat jullie gedaan hebben, Chapeau

WB Aanbevelen? Ja

9

10 feb. 2022

Prima ik heb vermindering gekregen.

Geen klachten ik heb niets hoeven te doen het ging stilletjes aan mij voorbij en het gebeurde gewoon.

R.p. Beijleveld Aanbevelen? Ja

Je hebt ons gezien bij