8

22 dec. 2021

Goed geregeld.

Er wordt goed gecommuniceerd. De plek waar al jouw informatie zich bevindt is overzichtelijk. Tevoren wordt aangegeven dat het lang kan duren. Tussentijds een mail met een update zou fijn zijn.

W.F. Aanbevelen? Ja

9

21 dec. 2021

Gewoon goed

Hallo.
Ik wil ten eerste bezwaarmaker.nu bedanken voor de werkzaamheden die ze voor mij gedaan hebben.
Helaas en dat zeg ik eerlijk is het bedrag dat in mindering is vast gesteld tegen gevallen maar wie het kleine niet eerd is het grote niet Weerd.
Maar ik weet niet hoe het in zijn werk gaat.

B.v. D

Gr jo ijpelaar

J.N.J.P. Aanbevelen? Ja

8

21 dec. 2021

Ontzorgd en maakt e.e.a. keurig in orde

xx

de heer G.J.N. van Nies Aanbevelen? Ja

8

21 dec. 2021

Prima hulp

Had ik alleen nooit bereikt.

C.Y. Aanbevelen? Ja

8

19 dec. 2021

Goed geregeld

Het aanmaken van mijn dossier was gemakkelijk en ik werd regelmatig duidelijk op de hoogte gehouden.

P.D. Aanbevelen? Ja

8

19 dec. 2021

prima

valt niet tegen

A.M. Schep Aanbevelen? Ja

8

18 dec. 2021

een prima dienstverlening

simpel en duidelijke procedure.

winfried Aanbevelen? Ja

8

17 dec. 2021

De verwachting hebben jullie waargemaakt

Goede ervaring .

W. Aanbevelen? Ja

8

15 dec. 2021

PRIMA

goede afhandeling

PJ Laan Aanbevelen? Ja

8

14 dec. 2021

Uitstekende ervaring

Bij twijfel zou ik jullie zo weer inschakelen. Aanbevelingswaardig.

J.B.P. Aanbevelen? Ja

10

14 dec. 2021

oke

duidelijk

G. Aanbevelen? Ja

9

11 dec. 2021

fantastisch

conscientiueus

j.a. smolenaars Aanbevelen? Ja

10

11 dec. 2021

Perfect

Goede communicatie

Vriendelijk en behulpzaam
Overzichtelijke

Uitkomst super

G. Aanbevelen? Ja

10

9 dec. 2021

Eigenlijk vind ik dat ik er recht op heb! Ze gooien er maar een bedrag in!

Deze ervaring is positief uitgevallen, en dat vindt ik terrecht!

H.Schotsman Aanbevelen? Ja

10

8 dec. 2021

Uitstekende hulp

Ik was blij dat Bezwaarmaker.nl zich aandiende om te ondersteunen tegen in mijn ogen een te hoge WOZ hoogte van onze koopwoning.

Mede door inzet Bezwaarmaker.nl is het gelukt de WOZ hoogte van onze woning omlaag te krijgen.

Hiervoor dank. Met vriendelijke groet.

Piet Aanbevelen? Ja

10

8 dec. 2021

Uit de kunst!

Zeer goed!

C.J.M. Aanbevelen? Ja

10

7 dec. 2021

Weinig gezijk en probleem toch opgelost

Mooi geregeld 0

Ed Aanbevelen? Ja

8

7 dec. 2021

Alles is vlot verlopen en ben goed op de hoogte gehouden van het verloop.

goede ervaring

C. Aanbevelen? Ja

10

6 dec. 2021

Heel goed gedaan voor ons en terecht

Ik ben blij dat jullie voor mij , maar ook voor anderen het bezwaar hebben ingediend. Ik vond het ook erg dat 2 keer opeen jaar de prijs van de WOZ met ongeveer 45.000 was toegenomen. Het eerste jaar heeft eerlijke WOZ waarde dit opgepakt. Helaas is dat niet goed verlopen. daarom ben ik nu echt blij dat jullie dit wel voor elkaar hebben gekregen.

Ik heb wel een vraag over de mail die ik heb ontvangen. Deze is voor mij niet duidelijk. Het bericht staat in ambtelijke taal.
Wat dit voor ons betekent en of er nog wat gedaan moet worden.
hopelijk kunnen jullie mij nog contacten.

L.F. Sterk Aanbevelen? Ja

10

6 dec. 2021

Super goed in een woord.

Erg goede ervaring. Dacht ik hoor niets meer zal weer wel niets zijn maar heb laatst goed bericht gehad.
Jullie hebben er 20.000 euro afgekregen en daar ben ik erg blij mee.
Ik kan jullie aan iedereen aanbevelen erg goed.
Ik heb er ook niet veel aan moeten doen. Allen wat info aanleveren.

JRP Arens Aanbevelen? Ja

Je hebt ons gezien bij