8

7 sep. 2022

Ik heb alleen bevestiging gekregen, nog geen geld

Ik kan geen omschrijving geven

A. Aanbevelen? Ja

8

7 sep. 2022

Onverwachte afwaardering

Het lukte mij indertijd niet om de aanvraag geheel af te ronden en tot mijn verbazing was het toch gelukt; bedankt
Het andere onroerend goed heb ikzelf ingediend ook met goed resultaat. De taxateurs van de gemeente doen maar wat en zouden beter hun werk moeten doen.

Cas Kortmann Aanbevelen? Ja

9

7 sep. 2022

Prima ervaring

Niet verwacht

G. Aanbevelen? Ja

6

6 sep. 2022

Heel fijn dat de waarde naar beneden werd gebracht

Uiteindelijk heb ik de indruk dat ik vooral zelf de argumentatie heb aangeleverd. Kan ook haast niet anders. Misschien heeft de taxateur vd gemeente gelijk en had ik dat ook zonder bezwaarmaker.nl bij de gemeente kunnen neerleggen. Maar als je geen ervaring hebt voel je je daar onzeker over.

Ik heb diverse malen telefonisch contact met jullie gehad. Soms kreeg ik een vakkundig mens ad lijn. Heel verhelderend en fijn. Maar vaker nog ontbrak het aan kennis van zaken. Niet erg als dat werd aangegeven, maar storend als iets werd gebracht als feit, terwijl dan later bleek dat de info onjuist was. Zo werd bv aangegeven dat ik iets naar een bepaald mailadres moest sturen terwijl dat het verkeerde mailadres was. Ook bleef ik verzoeken om aanvulling krijgen, terwijl ik die info had gestuurd. Best onbevredigend. Moeizaam proces….

Ik zou het een volgende keer toch zelf proberen.
Maar in elk geval bedank ik de mensen die deskundig de juiste informatie gaven.

M. Aanbevelen? Ja

10

6 sep. 2022

Werkt simpel en doeltreffend!

Goede ervaring mee, werkt simpel en prettige communicatie.

Erik Aanbevelen? Ja

9

6 sep. 2022

Prima

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze gezegd hebben.

A.J. Aanbevelen? Ja

10

5 sep. 2022

Perfect geregeld

Ze maken waar wat ze beloven

M. Aanbevelen? Ja

10

5 sep. 2022

Prima geholpen met een uitstekend resultaat

Het kostte niet al teveel moeite.
Heldere uitleg in alles.
En last but not least, u heeft het nog gewonnen ook.

Bedankt.

Hendrikus H.M. Aanbevelen? Ja

10

1 sep. 2022

prettig en succesvol

het loont om te protesteren!

R.H. Aanbevelen? Ja

9

30 aug. 2022

Snel en goed afgehandeld super.

Netjes en een goede terug koppeling

J.M.J. Aanbevelen? Ja

8

30 aug. 2022

tevreden

tevreden

ronny Aanbevelen? Ja

10

29 aug. 2022

makkelijk en zonder zorgen geholpen

via de sute alles geuploaded ,daarna kon ik rustig wachten en ontving dze week nader bericht
i

johan guchelaar Aanbevelen? Ja

10

28 aug. 2022

Uitstekende diensten

Prima geholpen met hoed resultaat

Mary Aanbevelen? Ja

10

18 aug. 2022

Een betere afhandeling had ikzelf niet kunnen krijgen

Goed voorbereid, goede begeleiding en prima resultaat.

Guus Horssels Aanbevelen? Ja

7

15 aug. 2022

TOP

HEEL GOED

J.G. bentlage Aanbevelen? Ja

7

14 aug. 2022

Na meerdere contacten met bezwaarmaker 5% ozb omlaag

Er kan beter contact kunnen zijn

A.A. Aanbevelen? Ja

10

13 aug. 2022

Top!

N.a.v eerder positieve ervaring Bezwaarmaker.nl weer ingeschakeld. Houden je steeds op de hoogte, duidelijke informatie en positief resultaat! Aanrader!!!

Y.K. Aanbevelen? Ja

8

13 aug. 2022

Probleemloos bezwaarmaken

Zonder omkijken succesvol bezwaarmaken.

Jos Aanbevelen? Ja

7

13 aug. 2022

veel werk voor weinig resultaat

Dat er geen medewerking is van de regering uit, eerder ontmoediging, om een eerlijk WOZ waarde van je huis te hebben (krijgen)
Dat men niet, zonder goed op de hoogte te zijn van de woning, de WOZ waarde van een huis kan bepalen.

Rini Slaets Aanbevelen? Ja

6

12 aug. 2022

Communicatie was digitaal summier ,geen persoonlijk contact

We zijn iets omlaag gegaan met de WOZ belasting ,hopelijk komen hier geen kosten meer van .

JMG Oliemeulen-Korsten Aanbevelen? Ja

Je hebt ons gezien bij