9

10 jan. 2022

bezwaar heeft tot verlaging gezorgd

Het bezwaar heeft resultaat gehad

A.H.J. Aanbevelen? Ja

9

6 jan. 2022

Top

Duidelijk en helder, en men wordt goed op de hoogte gehouden.

C. Aanbevelen? Ja

8

5 jan. 2022

Goed geregeld.

Ons verzoek om verlaging is gehonoreerd door de gemeente. Dus tevreden.

H.F.J. Aanbevelen? Ja

8

5 jan. 2022

Ik zou iedereen Bezwaarmaker.nl aanraden.

Dat Gemeentes niet zomaar hun gang kunnen gaan. Daarom beveel ik
Bezwaarmaker.nl aan.

Groet Bert Steenbergen

Bert Steenbergen Aanbevelen? Ja

8

4 jan. 2022

zakelijke afhandeling

Nadat alle gegevens door mij zijn toegestuurd van de OZB , is het proces gestart.
Tussentijds ben ik niet op de hoogte gehouden over de voortgang.
In december 2021 heb ik bericht ontvangen dat mijn OZB verlaagd is.
Graag was ik eerder in het proces, en de stappen die gezet zijn op de hoogte gehouden.
Maar het resultaat is goed.

M.A.C. Aanbevelen? Ja

9

4 jan. 2022

Perfect geholpen

Ik werd goed op de hoogte van de ontwikkelingen gehouden. Ben blij met het resultaat.

M.M.P. Aanbevelen? Ja

7

4 jan. 2022

prima werk. Zeer tevreden.

goed

H.A. Aanbevelen? Ja

9

4 jan. 2022

Zeer goed en gedetaieerd in een zin

Zie boven

MCA Aanbevelen? Ja

8

3 jan. 2022

Duidelijkheid

Mijn ervaring is goed

L. Aanbevelen? Ja

7

3 jan. 2022

Mijn ervaring is positief uitgevallen, de waarde van het huis was inderdaad te hoog.

Het bezwaar dat ingediend is had ook via de gemeente gedaan kunnen worden werd mij verteld. misschien had het dan eerder gebeurd, nu gebeurde het zowat op het einde van het jaar.

J.W.L.M. Aanbevelen? Ja

10

2 jan. 2022

Duidelijk

Duidelijke uitleg, resultaat is vanzelf via bureau doorgestuurd.

C.E.J. Aanbevelen? Ja

10

1 jan. 2022

Uitstekend geholpen met positief resultaat.

Het contact met bezwaarmaker.nl verliep goed en soepel, houden je goed op de hoogte van de stand van zaken. Duidelijke vraagstellingen als er extra informatie nodig is vanuit de Gemeente met in ons geval een positief resultaat en dat is dat de WOZ naar beneden werd bijgesteld door de Gemeente.

M. Pardon Aanbevelen? Ja

9

31 dec. 2021

Goed

Goed opgelost

M.C.de Jong Aanbevelen? Ja

10

31 dec. 2021

Het complete traject wordt uit handen genomen

Het is gemakkelijk om info te verschaffen en het complete traject wordt uit handen genomen. In mijn geval ook nog met een top resultaat!

W.M.G. Aanbevelen? Ja

9

30 dec. 2021

Duidelijk en naar verwachting

Dit was voor ons de eerste ervaring met bezwaarmaker. Bij ons huis was de WOZ veel te hoog en onredelijk. Maar daar wij zelf geen tijd en energie erin wilde stoppen het maar uitbesteed bij de bezwaarmaker.

Naar bijna een jaar wachten, eindelijk een realistische waarde, 50K minder als de eerste WOZ waarde.

Ron Aanbevelen? Ja

9

29 dec. 2021

eenvoudig en communicatie prima

Eenvoudig in te vullen en communicatie prima via de mail

Arjan Kop Aanbevelen? Ja

9

29 dec. 2021

had ik niet

Was verrast dat het gelukt was

D. Aanbevelen? Ja

10

25 dec. 2021

Prima

Wij hadden nog nooit bezwaar aangetekend van de WOZ waarde. Dit was de eerste keer en we hebben het als zeer goed ervaren

C. Vos Aanbevelen? Ja

10

25 dec. 2021

Heb van de gemeente nog niets gehoord maar jullie hebben uitstekend werk verricht

Uitstekend werk verricht scheelt mij 160 euro per jaar

G.M. Aanbevelen? Ja

8

22 dec. 2021

Belooft wat ze zeggen

Mijn ervaring is positief en wil hierbij aanbevelen

C.A. Luijendijk Aanbevelen? Ja

Je hebt ons gezien bij