8

10 sep. 2023

Tot nu toe een goede ervaring

Tot nutoe een goede ervaring

G. Aanbevelen? Ja

10

10 sep. 2023

Bezwaarmaker ontzorgt

Het bezwaar tegen de WOZ-beschikking is zonder noemenswaardige tijdsinzet efficiënt en effectief aangetekend. Restitutie van ca. € 200,00 WOZ plezierig en de afgeleide heffingen zullen ongetwijfeld volgen.

Piet Aanbevelen? Ja

10

10 sep. 2023

Alles gedaan wat beloofd

nvt

K. Aanbevelen? Ja

8

9 sep. 2023

Zeer eenvoudig om bezwaar te maken

Eenvoudig en overzichtelijk stappenplan om bezwaar te maken.

Hanneke Aanbevelen? Ja

10

9 sep. 2023

zeer effectief.

Ik heb mijn documenten aangeleverd en ontving recentelijk het positieve resultaat!

J.J.W. Boerma Aanbevelen? Ja

10

9 sep. 2023

Zeer goede en duidelijke ervaring gehad

Deze mensen zijn zeer vriendelijk en hebben een goede site, waar alles uitgebreid en goed uitgelegd word

C.J.M. Aanbevelen? Ja

8

9 sep. 2023

prima maar....

redelijk veel werk

René van Gestel Aanbevelen? Ja

8

8 sep. 2023

Fijn geholpen en met resultaat

Fijn geholpen en met resultaat

G Aanbevelen? Ja

10

8 sep. 2023

prima communicatie.

goeie ervaring, geen onzin vragen en snel geholpen!

Nathasja Beentje Aanbevelen? Ja

10

8 sep. 2023

Eclatante aanpassing -21%

Mijn argumenten zijn voortreffelijk behartigd door bezwaarmaker.nl.
Jammer dat het verslag niet is te openen op een Apple14, ik vind wel een oplossing maar het had beter gekund.
Ben benieuwd naar wat de gemeentelijke graaiers volgend jaar weer voor streken uithalen.
Maar meld ik mij met een gerust hart

weer bij Bezwaarmakers.nu!

Kees Aanbevelen? Ja

6

5 sep. 2023

goed

de prijs is omlaag gelukkig

J.J.A. Rambags Aanbevelen? Ja

6

4 sep. 2023

Dubbel gevoel.

Als ik van tevoren had geweten dat dit de Gemeente zoveel geld zou kosten had ik niet via jullie bezwaar gemaakt.
Hoezo gratis?

Diny Aanbevelen? Ja

10

4 sep. 2023

Top

Ik heb bezwaar indient om mijn WOZ waarde te verlagen en dit is gelukt. De waarde is gezakt € 46000,- en dit schilt ± €100 op jaarbasis

R.C. Aanbevelen? Ja

10

4 sep. 2023

goede communicatie

aanvraag is goedgekeurd

J.A.M.E. Aanbevelen? Ja

9

4 sep. 2023

goed

het was goed

J A rook Aanbevelen? Ja

10

2 sep. 2023

Snel en deskundige hulp

Super snelle en deskundige hulp.
Geen overbodige mails maar alleen als het nodig is. Doen wat ze kunnen om jou te helpen.

Otto Aanbevelen? Ja

8

2 sep. 2023

zonder veel werk van mijn kant heeft bezwaarmaker mij super vertegenwoordigt.

weinig werk
goed resultaat

J. Aanbevelen? Ja

10

2 sep. 2023

Bezwaar

Snelle reactie helaas financieel voor mij niet haalbaar

M.E.P. Aanbevelen? Ja

8

1 sep. 2023

een beetje moeilijke vraagstelling

het stemt mij tot tevredenheid

P Aanbevelen? Ja

10

1 sep. 2023

De belofte meer dan waar gemaakt!

Professioneel, komen afspraken netjes na en behartigd mijn belangen goed

B.J. Aanbevelen? Ja

Je hebt ons gezien bij