10

22 jan. 2022

prima werk geleverd

Een keer een vragenformulier moeten invullen en de rest ging vanzelf. Verder geen gezeur, alles zelfstandig afgehandeld en het resultaat was super.

R. Aanbevelen? Ja

10

20 jan. 2022

Zeer tevreden over het resultaat van jullie werk.

Nadat ik alles had verzonden naar jullie, moest ik echt lang wachten voordat ik iets hoorde. Want op 7 januari 2022 kreeg ik pas de uitslag die er goed uit zag. In ieder geval zeer veel dank voor het resultaat.

Met vriendelijke groet,

Gerard Mulder

Gerard P.M. Aanbevelen? Ja

8

19 jan. 2022

De ervaring wordt sterk beïnvloed over het al of niet behalen van succes, In dit geval dus goed

Vakbekwaam, anders zou het bezwaar niet zijn gehonoreerd.
Ik werd steeds goed geïnformeerd zodra de procedure daartoe aanleiding gaf.

G.A. Aanbevelen? Ja

8

18 jan. 2022

Goed geregeld en scheelt weer geld.

Erg fijn dat het op deze manier kan.

A.C. Aanbevelen? Ja

8

11 jan. 2022

zeer positief

Ik betwijfel of ik zelf met de dezelfde argumenten de gemeente zover had gekregen mijn WOZ-waarde in die mate te verlagen.

J.W. Aanbevelen? Ja

7

11 jan. 2022

Goed, geregeld

Ik vond de aanloop erg goed, maar moest daarna nog erg veel aanleveren, was best veel werk, ik wist niet goed hoe dat allemaal moest, maar het is in orde gekomen. Nu weet ik niet precies wat en wanneer ik iets terug krijg en of ik iets terug krijg, ik zal het 1 van de kinderen vragen, ik was er nog niet zo mee bezig omdat ik herstellende ben van een open hart operatie. Verder bedankt voor het werk wat u gedaan heeft.

J. Aanbevelen? Ja

9

10 jan. 2022

Top geregeld

Super nette mensen,je word goed op de hoogte gehouden over de voortgang van je bezwaar,zeer te spreken

R.G.C. Aanbevelen? Ja

9

10 jan. 2022

bezwaar heeft tot verlaging gezorgd

Het bezwaar heeft resultaat gehad

A.H.J. Aanbevelen? Ja

9

6 jan. 2022

Top

Duidelijk en helder, en men wordt goed op de hoogte gehouden.

C. Aanbevelen? Ja

8

5 jan. 2022

Goed geregeld.

Ons verzoek om verlaging is gehonoreerd door de gemeente. Dus tevreden.

H.F.J. Aanbevelen? Ja

8

5 jan. 2022

Ik zou iedereen Bezwaarmaker.nl aanraden.

Dat Gemeentes niet zomaar hun gang kunnen gaan. Daarom beveel ik
Bezwaarmaker.nl aan.

Groet Bert Steenbergen

Bert Steenbergen Aanbevelen? Ja

8

4 jan. 2022

zakelijke afhandeling

Nadat alle gegevens door mij zijn toegestuurd van de OZB , is het proces gestart.
Tussentijds ben ik niet op de hoogte gehouden over de voortgang.
In december 2021 heb ik bericht ontvangen dat mijn OZB verlaagd is.
Graag was ik eerder in het proces, en de stappen die gezet zijn op de hoogte gehouden.
Maar het resultaat is goed.

M.A.C. Aanbevelen? Ja

9

4 jan. 2022

Perfect geholpen

Ik werd goed op de hoogte van de ontwikkelingen gehouden. Ben blij met het resultaat.

M.M.P. Aanbevelen? Ja

7

4 jan. 2022

prima werk. Zeer tevreden.

goed

H.A. Aanbevelen? Ja

9

4 jan. 2022

Zeer goed en gedetaieerd in een zin

Zie boven

MCA Aanbevelen? Ja

8

3 jan. 2022

Duidelijkheid

Mijn ervaring is goed

L. Aanbevelen? Ja

7

3 jan. 2022

Mijn ervaring is positief uitgevallen, de waarde van het huis was inderdaad te hoog.

Het bezwaar dat ingediend is had ook via de gemeente gedaan kunnen worden werd mij verteld. misschien had het dan eerder gebeurd, nu gebeurde het zowat op het einde van het jaar.

J.W.L.M. Aanbevelen? Ja

10

2 jan. 2022

Duidelijk

Duidelijke uitleg, resultaat is vanzelf via bureau doorgestuurd.

C.E.J. Aanbevelen? Ja

10

1 jan. 2022

Uitstekend geholpen met positief resultaat.

Het contact met bezwaarmaker.nl verliep goed en soepel, houden je goed op de hoogte van de stand van zaken. Duidelijke vraagstellingen als er extra informatie nodig is vanuit de Gemeente met in ons geval een positief resultaat en dat is dat de WOZ naar beneden werd bijgesteld door de Gemeente.

M. Pardon Aanbevelen? Ja

9

31 dec. 2021

Goed

Goed opgelost

M.C.de Jong Aanbevelen? Ja

Je hebt ons gezien bij