10

19 feb. 2022

Uitstekende manier van aanpak

Heel tevreden met manier van aanpak

M.M.J. Aanbevelen? Ja

8

19 feb. 2022

Prima geregeld

Ook status van het geheel wordt goed teruggekoppeld.

Jan van Wijk Aanbevelen? Ja

8

19 feb. 2022

wwas goed

gbeen overbodige meldingen

frans Aanbevelen? Ja

10

18 feb. 2022

Prima communicatie met client

Er wordt duidelijk gecommuniceerd over de voortgang van het bezwaar.

M.J.M. de Wijs Aanbevelen? Ja

9

17 feb. 2022

Prima service

gewoon top

A. Aanbevelen? Ja

10

15 feb. 2022

Vastbijters in positieve zin :-)

Keurig zijn we op de hoogte gehouden ondanks lange doorlooptijd met gemeente. Uitkomst volledig naar wens
Dank!

Ron Aanbevelen? Ja

9

13 feb. 2022

Mijn ervaring is zeer goed.

Mijn ervaring over uw dienst is erg prettig. De klachten richting gemeente over de hoogte van de WOZ-waarde van mijn woning heeft u naar tevredenheid richting gemeente verwerkt. Mijn dank voor uw manier van aanpak.

J.Euser Aanbevelen? Ja

9

10 feb. 2022

Prima ik heb vermindering gekregen.

Geen klachten ik heb niets hoeven te doen het ging stilletjes aan mij voorbij en het gebeurde gewoon.

R.p. Beijleveld Aanbevelen? Ja

9

9 feb. 2022

heel goed

duidelijk en helder

Dick Porsius Aanbevelen? Ja

8

8 feb. 2022

De aanhouder wint

Nadat eerst ons bezwaar was afgewezen zijn we hiertegen in beroep gegaan en met succes. Hartelijk Dank voor wat jullie gedaan hebben, Chapeau

WB Aanbevelen? Ja

10

8 feb. 2022

Geweldig resultaat

Mooi resultaat bereikt.

Mijn hartelijke dank hiervoor.

J.M.C. Aanbevelen? Ja

9

7 feb. 2022

Mooi werk

Bezwaarmaker heeft met nu blijkt met succes mijn waardebepaling voor de WOZ aangevochten. Uiteindelijk een possitief bericht gehad van mijn gemeente in een schrijven waar je echt voor moet gaan zitten, vanwege de ambtelijke (bijna niet te snappen) taal. In het kort, mijn bezwaar was gegrond verklaard. Hulde aan de mensen van bezwaarmakers.nl

Jan Van drunen Aanbevelen? Ja

9

7 feb. 2022

zeer goed

zonder problemen

A.A. Teismann Aanbevelen? Ja

8

4 feb. 2022

Gerichte info, helder wat zelf wel/ niet doen

Geruststellende gedachte dat jullie procedures in de gaten houden en heldere info vragen en geven.
Was even wat cynisch, eerst zien dan geloven. Maar door te cummuniceren met mij heeft mij geholpen in loslaten en vertrouwen hebben met een geweldig resultaat!

S.spigt Aanbevelen? Ja

9

3 feb. 2022

Bezwaarmaker.nl heeft, zonder veel eigen inzet van mij, een positief resultaat bereikt.

Ik heb even moeten wennen aan de manier van communiceren, wellicht komt dit door de trage manier waarop de overheidsinstanties tegenwoordig functioneren.

J.H. Aanbevelen? Ja

9

2 feb. 2022

Super, dank u wel.

Sorry late reactie, maar alles is geheel naar mijn wens tot uitvoering gebracht, dank jullie wel !

Johannes Aanbevelen? Ja

10

31 jan. 2022

Zeer professioneel en met gewenste resultaat.

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Bezwaarmaker de bezwaarprocedure heeft uitgevoerd en afgehandeld.
Zeer professioneel en uiteindelijk ook met het gewenste resultaat.
Ik ben ook zeer tevreden over de wijze waarop ik op de hoogte ben gehouden over de voortgang.

Elle Aanbevelen? Ja

10

30 jan. 2022

Geweldig

Zeer goed

G. Aanbevelen? Ja

8

26 jan. 2022

Fantastisch

Fijn dat de zaak gewonnen is en ik weer aan kan kloppen als dit nodig is.

N.C.V. Aanbevelen? Ja

10

23 jan. 2022

Bezwaarmaker heeft verstand van zaken

zonder problemen alles netjes geregeld

W. Aanbevelen? Ja

Je hebt ons gezien bij