Per 01 januari 2010 is de WOZ-waarde van woningen ook de grondslag geworden van het te betalen bedrag aan erfbelasting. Uit onze ervaring in het verleden is gebleken dat veel mensen te maken krijgen met onderstaande situatie. Vindt u dat u teveel erfbelasting betaalt óf dat de WOZ-waarde van de uit een erfenis verkregen woning te hoog is, ook dan zijn wij u graag van dienst! Veel erfgenamen zijn onervaren met betrekking tot de erfbelasting en worden door de Belastingdienst onaangenaam verrast met een hogere aanslag erfbelasting dan men in eerste instantie verwacht. Als de notaris de verklaring van erfrecht heeft opgemaakt, dan kunnen de erfgenamen een nieuwe WOZ-beschikking opvragen. Tegen deze beschikking kan bezwaar woz worden gemaakt. Als de WOZ-waarde te hoog is vastgesteld, lopen de erfgenamen het risico substantieel meer erfbelasting te betalen dan noodzakelijk. Dit financiële nadeel loopt, gelet op het tarief van de erfbelasting, al snel op tot (tien) duizenden euro’s. Het hele proces van controle van de WOZ-waarde tot een bezwaar- en eventuele beroepsprocedure kan Bezwaarmaker.nl gratis voor u verzorgen. Voor een mogelijke bezwaar- of beroepsprocedure kunt u contact met ons opnemen! Ook meer informatie over de WOZ waarde in Kampen, Landgraaf, Hollands Kroon, Kapelle, Hoogeveen en de rest van Nederland.

klantenvertellen logo

3.378+ reviews

Klanten geven ons een 8.7

10

31 jan. 2022

Zeer professioneel en met gewenste resultaat.

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Bezwaarmaker de bezwaarprocedure heeft uitgevoerd en afgehandeld. Zeer professioneel en uiteindelijk ook met het gewenste resultaat. Ik ben ook zeer tevreden over de wijze waarop ik op de hoogte ben gehouden over de voortgang.

Elle Aanbevelen? Ja

9

13 feb. 2022

Mijn ervaring is zeer goed.

Mijn ervaring over uw dienst is erg prettig. De klachten richting gemeente over de hoogte van de WOZ-waarde van mijn woning heeft u naar tevredenheid richting gemeente verwerkt. Mijn dank voor uw manier van aanpak.

J.Euser Aanbevelen? Ja

8

19 jan. 2022

De ervaring wordt sterk beïnvloed over het al of niet behalen van succes, In dit geval dus goed

Vakbekwaam, anders zou het bezwaar niet zijn gehonoreerd. Ik werd steeds goed geïnformeerd zodra de procedure daartoe aanleiding gaf.

G.A. Aanbevelen? Ja

8

4 feb. 2022

Gerichte info, helder wat zelf wel/ niet doen

Geruststellende gedachte dat jullie procedures in de gaten houden en heldere info vragen en geven. Was even wat cynisch, eerst zien dan geloven. Maar door te cummuniceren met mij heeft mij geholpen in loslaten en vertrouwen hebben met een geweldig resultaat!

S.spigt Aanbevelen? Ja

10

22 jan. 2022

prima werk geleverd

Een keer een vragenformulier moeten invullen en de rest ging vanzelf. Verder geen gezeur, alles zelfstandig afgehandeld en het resultaat was super.

R. Aanbevelen? Ja

9

10 feb. 2022

Prima ik heb vermindering gekregen.

Geen klachten ik heb niets hoeven te doen het ging stilletjes aan mij voorbij en het gebeurde gewoon.

R.p. Beijleveld Aanbevelen? Ja

10

15 feb. 2022

Vastbijters in positieve zin :-)

Keurig zijn we op de hoogte gehouden ondanks lange doorlooptijd met gemeente. Uitkomst volledig naar wens Dank!

Ron Aanbevelen? Ja

8

8 feb. 2022

De aanhouder wint

Nadat eerst ons bezwaar was afgewezen zijn we hiertegen in beroep gegaan en met succes. Hartelijk Dank voor wat jullie gedaan hebben, Chapeau

WB Aanbevelen? Ja

Je hebt ons gezien bij