Zoek je naar bezwaar WOZ Wijchen? Dan kom je bij Munitax uit. Wat is Munitax? Het is de organisatie die de WOZ taxatie en gemeentelijke belastingen voor de gemeente Wijchen uitvoert. Munitax is een gemeentelijk belastingkantoor en ook een belastingsamenwerking. Naast Wijchen zitten hier Berg en Dal, Beuningen, Druten en Heumen in. Voor bezwaar tegen woz-waarde in Wijchen heb je dus niet met de gemeente zelf te maken, maar maak je bij Munitax bezwaar tegen de WOZ waarde. Je kunt zelf bezwaar maken, maar wij van Bezwaarmaker raden je aan om dit door ons te laten doen. Lees snel verder en ontdek waarom je bij ons aan het juiste adres bent voor bezwaar WOZ Wijchen.

Jij kent jouw woonsituatie, wij zijn WOZ bezwaar specialist

Jij kunt waarschijnlijk precies vertellen waarom jij vindt dat jouw woning fijn is of wat er minder prettig is aan jouw woonsituatie. Denk je aan bezwaar WOZ Wijchen omdat je jouw OZB belasting en andere belastingen wilt verlagen? Dan dien je redenen aan te voeren waarom het minder prettig is om in jouw huis te wonen. Denk aan een drukke weg voor jouw huis, overlast van buren, achterstallig onderhoud, ongedierte, ver van voorzieningen, etc. Er zijn genoeg redenen te bedenken die ervoor kunnen zorgen dat de WOZ waarde van jouw woning in Wijchen wordt verlaagd.

Succesvol WOZ bezwaar Wijchen: vergelijk jouw woning met omliggende woningen

Waarom zou je voor de WOZ waarde omliggende woningen vergelijken? Dit is precies hoe Munitax de woz-waarde vaststelt. Er wordt gekeken naar omliggende woningen die rond de peildatum verkocht zijn. De stijging of daling in waarde van die woningen wordt vervolgens op jouw pand toegepast. Je vindt de woningen die zijn gebruikt voor de taxatie in het WOZ taxatierapport, deze kun je opvragen bij Munitax. Je kan dan meteen zien of de gebruikte woningen eigenlijk wel gelijkwaardig zijn aan jouw woning. Mocht het blijken dat er grote verschillen zijn tussen jouw woning en de andere woningen in het rapport, noteer dan om wat voor verschillen het gaat. Dit kunnen zowel eigenschappe van de woning zelf zijn als van de omgeving.

Wat is het huis van de buren waard?

Ben je benieuwd wat het huis van de buren waard is? Ook dit kun je opvragen via het WOZ waardeloket. Dit is leuk om te weten, maar bovendien heel erg handig. Want jij weet de waarde van jouw woning als geen andere, en dus ook wat de waarde van een gelijkwaardige woning moet zijn. Controleer de WOZ waarde van omliggende panden en geef de adressen aan ons door. Onze specialisten gaan vervolgens met deze informatie aan de slag en maken bezwaar tegen de WOZ waarde in Wijchen bij Munitax. Wij hebben hier de juiste mensen voor in dienst en maken bovendien gratis WOZ bezwaar in Wijchen.

Eerlijkheid duurt het langst

Wij zijn Bezwaarmaker begonnen omdat het te vaak voorkomt dat de WOZ waarde incorrect wordt getaxeerd. Uit onze eigen berekeningen is dit gebleken. We hebben namelijk al voor duizenden mensen WOZ bezwaar in Wijchen gemaakt, maar ook tegen de WOZ waarde Arnhem en veel meer plekken! We komen uit op een besparing in belastingen tussen de 63 en 2.538 euro per jaar. Dit is al een fors bedrag, maar let op: wanneer je dit uitrekent over een hypotheek periode van 30 jaar ligt dit bedrag tussen de 1.890 en 76.140 euro! Je kunt dus serieus geld besparen met succesvol bezwaar WOZ in Wijchen. Wij bieden onze service gratis aan. Jij dient bezwaar bij ons in en wij gaan voor je aan de slag.

klantenvertellen logo

3.378+ reviews

Klanten geven ons een 8.7

9

13 feb. 2022

Mijn ervaring is zeer goed.

Mijn ervaring over uw dienst is erg prettig. De klachten richting gemeente over de hoogte van de WOZ-waarde van mijn woning heeft u naar tevredenheid richting gemeente verwerkt. Mijn dank voor uw manier van aanpak.

J.Euser Aanbevelen? Ja

8

8 feb. 2022

De aanhouder wint

Nadat eerst ons bezwaar was afgewezen zijn we hiertegen in beroep gegaan en met succes. Hartelijk Dank voor wat jullie gedaan hebben, Chapeau

WB Aanbevelen? Ja

9

10 feb. 2022

Prima ik heb vermindering gekregen.

Geen klachten ik heb niets hoeven te doen het ging stilletjes aan mij voorbij en het gebeurde gewoon.

R.p. Beijleveld Aanbevelen? Ja

10

15 feb. 2022

Vastbijters in positieve zin :-)

Keurig zijn we op de hoogte gehouden ondanks lange doorlooptijd met gemeente. Uitkomst volledig naar wens Dank!

Ron Aanbevelen? Ja

10

31 jan. 2022

Zeer professioneel en met gewenste resultaat.

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Bezwaarmaker de bezwaarprocedure heeft uitgevoerd en afgehandeld. Zeer professioneel en uiteindelijk ook met het gewenste resultaat. Ik ben ook zeer tevreden over de wijze waarop ik op de hoogte ben gehouden over de voortgang.

Elle Aanbevelen? Ja

8

19 jan. 2022

De ervaring wordt sterk beïnvloed over het al of niet behalen van succes, In dit geval dus goed

Vakbekwaam, anders zou het bezwaar niet zijn gehonoreerd. Ik werd steeds goed geïnformeerd zodra de procedure daartoe aanleiding gaf.

G.A. Aanbevelen? Ja

8

4 feb. 2022

Gerichte info, helder wat zelf wel/ niet doen

Geruststellende gedachte dat jullie procedures in de gaten houden en heldere info vragen en geven. Was even wat cynisch, eerst zien dan geloven. Maar door te cummuniceren met mij heeft mij geholpen in loslaten en vertrouwen hebben met een geweldig resultaat!

S.spigt Aanbevelen? Ja

10

22 jan. 2022

prima werk geleverd

Een keer een vragenformulier moeten invullen en de rest ging vanzelf. Verder geen gezeur, alles zelfstandig afgehandeld en het resultaat was super.

R. Aanbevelen? Ja

Je hebt ons gezien bij