De WOZ-waarde van een huis is een cruciaal gegeven dat van directe invloed kan zijn op verschillende aspecten van jouw financiën. Het bepaalt namelijk de hoogte van de onroerendezaakbelasting (OZB), de inkomstenbelasting en de waterschapsheffing die je moet betalen. Daarnaast wordt de WOZ waarde Loon op Zand gebruikt voor het bepalen van verschillende subsidies en toeslagen.

Maar wat als je het vermoeden hebt dat de WOZ waarde in Loon op Zand niet juist is vastgesteld? In deze situatie betaal je mogelijk te veel belasting en heffingen.

Bezwaarmaker.nl controleert en maakt bezwaar

Gelukkig is er een oplossing voor een te hoge WOZ-waarde; wij bieden je de mogelijkheid om de juistheid van jouw WOZ waarde in Loon op Zand gratis te laten controleren. Bezwaarmaker.nl neemt het gehele proces van bezwaar maken tegen de WOZ-waarde van jouw huis uit handen.

Als je het vermoeden hebt dat jouw WOZ-waarde niet correct is, kun je contact opnemen met Bezwaarmaker.nl. Wij zullen een grondige analyse uitvoeren en vaststellen of er daadwerkelijk sprake is van een onjuiste WOZ-waarde. Je kunt dit geheel kosteloos laten doen want de gemeente draait op voor de kosten bij succesvol bezwaar, en bij een tevergeefse poging zijn de kosten voor ons.

Succesvol bezwaar maken tegen de WOZ waarde in Loon op Zand

Het indienen van een bezwaar tegen de WOZ-waarde kan in veel gevallen succesvol zijn. Uit de cijfers van Bezwaarmaker.nl blijkt namelijk dat maar liefst 89% van de door ons behandelde dossiers leidt tot een verlaging van de WOZ-waarde. Als wij er ook voor jou in slagen om de WOZ-waarde te laten verlagen, zal je kunnen besparen op belastingen en heffingen.

Wij hebben ruime ervaring in het beoordelen van complexe situaties en kunnen je voorzien van deskundig advies en ondersteuning gedurende het gehele bezwaarproces. Neem daarom direct contact met ons op als je denkt dat jouw WOZ waarde in Loon op Zand te hoog is ingeschat! Wij zullen ervoor zorgen dat de waarde wordt verlaagd tot een eerlijke WOZ waarde!


klantenvertellen logo

3.378+ reviews

Klanten geven ons een 8.7

10

15 feb. 2022

Vastbijters in positieve zin :-)

Keurig zijn we op de hoogte gehouden ondanks lange doorlooptijd met gemeente. Uitkomst volledig naar wens Dank!

Ron Aanbevelen? Ja

9

13 feb. 2022

Mijn ervaring is zeer goed.

Mijn ervaring over uw dienst is erg prettig. De klachten richting gemeente over de hoogte van de WOZ-waarde van mijn woning heeft u naar tevredenheid richting gemeente verwerkt. Mijn dank voor uw manier van aanpak.

J.Euser Aanbevelen? Ja

9

10 feb. 2022

Prima ik heb vermindering gekregen.

Geen klachten ik heb niets hoeven te doen het ging stilletjes aan mij voorbij en het gebeurde gewoon.

R.p. Beijleveld Aanbevelen? Ja

8

4 feb. 2022

Gerichte info, helder wat zelf wel/ niet doen

Geruststellende gedachte dat jullie procedures in de gaten houden en heldere info vragen en geven. Was even wat cynisch, eerst zien dan geloven. Maar door te cummuniceren met mij heeft mij geholpen in loslaten en vertrouwen hebben met een geweldig resultaat!

S.spigt Aanbevelen? Ja

8

8 feb. 2022

De aanhouder wint

Nadat eerst ons bezwaar was afgewezen zijn we hiertegen in beroep gegaan en met succes. Hartelijk Dank voor wat jullie gedaan hebben, Chapeau

WB Aanbevelen? Ja

8

19 jan. 2022

De ervaring wordt sterk beïnvloed over het al of niet behalen van succes, In dit geval dus goed

Vakbekwaam, anders zou het bezwaar niet zijn gehonoreerd. Ik werd steeds goed geïnformeerd zodra de procedure daartoe aanleiding gaf.

G.A. Aanbevelen? Ja

10

31 jan. 2022

Zeer professioneel en met gewenste resultaat.

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Bezwaarmaker de bezwaarprocedure heeft uitgevoerd en afgehandeld. Zeer professioneel en uiteindelijk ook met het gewenste resultaat. Ik ben ook zeer tevreden over de wijze waarop ik op de hoogte ben gehouden over de voortgang.

Elle Aanbevelen? Ja

10

22 jan. 2022

prima werk geleverd

Een keer een vragenformulier moeten invullen en de rest ging vanzelf. Verder geen gezeur, alles zelfstandig afgehandeld en het resultaat was super.

R. Aanbevelen? Ja

Je hebt ons gezien bij