De WOZ-waarde van een huis is een cruciale factor bij het bepalen van belastingen en heffingen. Het is dus van groot belang dat deze waarde correct is vastgesteld.

Helaas kan het voorkomen dat de automatische berekening van de WOZ waarde Lochem niet overeenkomt met de werkelijke waarde van een woning. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals achterstallig onderhoud of wijzigingen in de omgeving die nadelig zijn voor u.

De gevolgen van een te hoge WOZ waarde in Lochem

Wanneer de WOZ-waarde te hoog is vastgesteld, betaal je mogelijk te veel OZB, inkomstenbelasting en waterschapsheffing. Dit is natuurlijk zonde van je geld. Daarom is het verstandig om actie te ondernemen als je het vermoeden hebt dat ook jouw WOZ-waarde niet klopt.

Gelukkig staat Bezwaarmaker.nl voor je klaar. Met onze expertise op het gebied van WOZ-waardes kunnen wij jouw vermoedens bevestigen of weerleggen. En het mooie is: wij doen dit volledig kosteloos! Je bent bij ons aan het juiste adres om bezwaar te laten maken tegen de vastgestelde WOZ-waarde van jouw huis. Onze professionele juristen zetten zich in om ervoor te zorgen dat de WOZ-waarde wordt aangepast indien deze te hoog blijkt te zijn.

Bezwaar tegen de WOZ waarde met 89% succesratio

Het proces van bezwaar indienen tegen de WOZ waarde in Lochem bij Bezwaarmaker.nl is heel eenvoudig. Allereerst meld je het vermoeden van een onjuiste WOZ-waarde bij ons via onze website of telefonisch. Vervolgens nemen onze juristen de zaak in behandeling. Wij gaan aan de slag met het controleren van jouw huidige WOZ-waarde. Wanneer wij jou mening delen, zullen wij namens jou in bezwaar gaan bij de gemeente. Dit hoeft niet per se in Lochem te zijn; ook voor bezwaar tegen een verkeerde WOZ waarde Apeldoorn kunt u bij ons terecht!

Bij Bezwaarmaker.nl hebben we een indrukwekkende succesratio van maar liefst 89%. Dit betekent dat in bijna negen van de tien gevallen waarin wij een dossier behandelen, de WOZ-waarde daadwerkelijk wordt verlaagd. Dit is een resultaat waar we trots op zijn en dat ons onderscheidt van andere dienstverleners op dit gebied. Neem dus snel contact op als je graag een eerlijke WOZ waarde voor jouw woning wilt!


klantenvertellen logo

3.378+ reviews

Klanten geven ons een 8.7

10

31 jan. 2022

Zeer professioneel en met gewenste resultaat.

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Bezwaarmaker de bezwaarprocedure heeft uitgevoerd en afgehandeld. Zeer professioneel en uiteindelijk ook met het gewenste resultaat. Ik ben ook zeer tevreden over de wijze waarop ik op de hoogte ben gehouden over de voortgang.

Elle Aanbevelen? Ja

8

4 feb. 2022

Gerichte info, helder wat zelf wel/ niet doen

Geruststellende gedachte dat jullie procedures in de gaten houden en heldere info vragen en geven. Was even wat cynisch, eerst zien dan geloven. Maar door te cummuniceren met mij heeft mij geholpen in loslaten en vertrouwen hebben met een geweldig resultaat!

S.spigt Aanbevelen? Ja

10

22 jan. 2022

prima werk geleverd

Een keer een vragenformulier moeten invullen en de rest ging vanzelf. Verder geen gezeur, alles zelfstandig afgehandeld en het resultaat was super.

R. Aanbevelen? Ja

9

13 feb. 2022

Mijn ervaring is zeer goed.

Mijn ervaring over uw dienst is erg prettig. De klachten richting gemeente over de hoogte van de WOZ-waarde van mijn woning heeft u naar tevredenheid richting gemeente verwerkt. Mijn dank voor uw manier van aanpak.

J.Euser Aanbevelen? Ja

10

15 feb. 2022

Vastbijters in positieve zin :-)

Keurig zijn we op de hoogte gehouden ondanks lange doorlooptijd met gemeente. Uitkomst volledig naar wens Dank!

Ron Aanbevelen? Ja

8

19 jan. 2022

De ervaring wordt sterk beïnvloed over het al of niet behalen van succes, In dit geval dus goed

Vakbekwaam, anders zou het bezwaar niet zijn gehonoreerd. Ik werd steeds goed geïnformeerd zodra de procedure daartoe aanleiding gaf.

G.A. Aanbevelen? Ja

8

8 feb. 2022

De aanhouder wint

Nadat eerst ons bezwaar was afgewezen zijn we hiertegen in beroep gegaan en met succes. Hartelijk Dank voor wat jullie gedaan hebben, Chapeau

WB Aanbevelen? Ja

9

10 feb. 2022

Prima ik heb vermindering gekregen.

Geen klachten ik heb niets hoeven te doen het ging stilletjes aan mij voorbij en het gebeurde gewoon.

R.p. Beijleveld Aanbevelen? Ja

Je hebt ons gezien bij