Helaas blijkt de WOZ waarde Lisse soms onnauwkeurig te zijn berekend. Dit geldt helaas niet alleen voor Lisse. Ook in andere gemeentes in Zuid-Holland, zoals de WOZ waarde Brielle of de WOZ waarde Westland, is de WOZ waarde vaak niet correct berekend. Bezwaarmaker.nl staat paraat om kosteloos de precisie van jouw WOZ waarde te controleren. Wanneer blijkt dat de WOZ waarde te hoog is, nemen wij de verantwoordelijkheid op ons om namens jou bezwaar aan te tekenen bij de gemeente Lisse.

Met ons bewezen trackrecord, waarbij in maar liefst 89% van de gevallen de WOZ waarde wordt verlaagd, kun je op onze expertise vertrouwen.

Bereken nu jouw WOZ waarde

Het vaststellen van de WOZ waarde van jouw huis in Lisse verloopt vaak geautomatiseerd. Verscheidene factoren, zoals achterstallig onderhoud of veranderingen in de omgeving, kunnen deze afwijkingen teweegbrengen. Bezwaarmaker.nl heeft begrip voor het feit dat de WOZ waarde in Lisse vaak onnauwkeurig is, en om die reden bieden wij onze expertise aan.

Een onjuiste WOZ waarde kan leiden tot financiële nadelen

Mogelijk betaal je te veel onroerendezaakbelasting (OZB), inkomstenbelasting en waterschapsheffing. Dit wil je uiteraard voorkomen. Gelukkig kun je Bezwaarmaker.nl inschakelen om kosteloos bezwaar in te dienen tegen de door de gemeente Lisse vastgestelde WOZ waarde.

Bezwaar WOZ waarde Lisse regel je op Bezwaarmaker.nl

Indien de WOZ waarde in Lisse daadwerkelijk onjuist wordt bevonden, zullen wij een bezwaarschrift namens jou opstellen en indienen bij de gemeente Lisse. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de voortdurende communicatie en correspondentie met de gemeente op ons, met als doel jouw belangen op de best mogelijke wijze te vertegenwoordigen. Zorg dat jouw WOZ waarde eerlijk en nauwkeurig is, door dit grondig te checken.


klantenvertellen logo

3.378+ reviews

Klanten geven ons een 8.7

10

31 jan. 2022

Zeer professioneel en met gewenste resultaat.

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Bezwaarmaker de bezwaarprocedure heeft uitgevoerd en afgehandeld. Zeer professioneel en uiteindelijk ook met het gewenste resultaat. Ik ben ook zeer tevreden over de wijze waarop ik op de hoogte ben gehouden over de voortgang.

Elle Aanbevelen? Ja

9

13 feb. 2022

Mijn ervaring is zeer goed.

Mijn ervaring over uw dienst is erg prettig. De klachten richting gemeente over de hoogte van de WOZ-waarde van mijn woning heeft u naar tevredenheid richting gemeente verwerkt. Mijn dank voor uw manier van aanpak.

J.Euser Aanbevelen? Ja

9

10 feb. 2022

Prima ik heb vermindering gekregen.

Geen klachten ik heb niets hoeven te doen het ging stilletjes aan mij voorbij en het gebeurde gewoon.

R.p. Beijleveld Aanbevelen? Ja

8

19 jan. 2022

De ervaring wordt sterk beïnvloed over het al of niet behalen van succes, In dit geval dus goed

Vakbekwaam, anders zou het bezwaar niet zijn gehonoreerd. Ik werd steeds goed geïnformeerd zodra de procedure daartoe aanleiding gaf.

G.A. Aanbevelen? Ja

8

8 feb. 2022

De aanhouder wint

Nadat eerst ons bezwaar was afgewezen zijn we hiertegen in beroep gegaan en met succes. Hartelijk Dank voor wat jullie gedaan hebben, Chapeau

WB Aanbevelen? Ja

10

22 jan. 2022

prima werk geleverd

Een keer een vragenformulier moeten invullen en de rest ging vanzelf. Verder geen gezeur, alles zelfstandig afgehandeld en het resultaat was super.

R. Aanbevelen? Ja

8

4 feb. 2022

Gerichte info, helder wat zelf wel/ niet doen

Geruststellende gedachte dat jullie procedures in de gaten houden en heldere info vragen en geven. Was even wat cynisch, eerst zien dan geloven. Maar door te cummuniceren met mij heeft mij geholpen in loslaten en vertrouwen hebben met een geweldig resultaat!

S.spigt Aanbevelen? Ja

10

15 feb. 2022

Vastbijters in positieve zin :-)

Keurig zijn we op de hoogte gehouden ondanks lange doorlooptijd met gemeente. Uitkomst volledig naar wens Dank!

Ron Aanbevelen? Ja

Je hebt ons gezien bij