Ben je nieuwsgierig of de WOZ-waarde van jouw woning in Leeuwarden wel correct is? Bezwaarmaker.nl staat klaar om je te helpen bij het gratis controleren van de nauwkeurigheid van de WOZ-waarde. Mocht blijken dat de WOZ-waarde te hoog is, kunnen wij namens jou bezwaar indienen tegen de WOZ waarde Leeuwarden. Ons succesvolle trackrecord spreekt voor zich: in maar liefst 89% van de zaken die wij behandelen wordt de WOZ-waarde daadwerkelijk verlaagd.

Bezwaar WOZ Leeuwarden door Bezwaarmaker

Het vaststellen van de WOZ-waarde van jouw huis verloopt doorgaans op geautomatiseerde wijze. Hierdoor kan het zijn dat de door de gemeente vastgestelde waarde niet altijd overeenkomt met de actuele waarde van jouw woning. Diverse factoren kunnen hierop invloed hebben, zoals achterstallig onderhoud of ongunstige veranderingen in de omgeving voor jou als eigenaar. De veelvoorkomende fout in de WOZ-waarde van woningen in Leeuwarden wordt gecorrigeerd door Bezwaarmaker.nl.

Een onjuiste WOZ waarde Leeuwarden kan leiden tot financiële nadelen

Denk hierbij aan mogelijke overschatting van onroerendezaakbelasting (OZB), hogere aanslag voor inkomstenbelasting en een verhoogde waterschapsheffing. Uiteraard wil je dit voorkomen. Gelukkig biedt Bezwaarmaker.nl jou kosteloos de mogelijkheid om bezwaar te maken tegen de door de gemeente vastgestelde WOZ-waarde van jouw woning in Leeuwarden.

Bezwaar tegen de WOZ in Leeuwarden via Bezwaarmaker.nl

Indien je twijfelt over de juistheid van de WOZ-waarde van jouw woning, maak dan gebruik van onze diensten. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen en wij gaan direct voor jou aan het werk. Ons ervaren team van deskundigen zal een grondig onderzoek uitvoeren om de correctheid van de WOZ-waarde te controleren.

WOZ-waardering in Leeuwarden: zo simpel werkt het

Onze experts analyseren de gegevens en beoordelen of er voldoende redenen zijn om bezwaar aan te tekenen. Zodra blijkt dat de WOZ-waardering in Leeuwarden daadwerkelijk onjuist is, stellen wij namens jou een bezwaarschrift op en dienen deze in bij de gemeente Leeuwarden. Vervolgens handelen wij alle verdere communicatie en correspondentie af met de gemeente ten behoeve van jouw belangenbehartiging.


klantenvertellen logo

3.378+ reviews

Klanten geven ons een 8.7

10

15 feb. 2022

Vastbijters in positieve zin :-)

Keurig zijn we op de hoogte gehouden ondanks lange doorlooptijd met gemeente. Uitkomst volledig naar wens Dank!

Ron Aanbevelen? Ja

8

4 feb. 2022

Gerichte info, helder wat zelf wel/ niet doen

Geruststellende gedachte dat jullie procedures in de gaten houden en heldere info vragen en geven. Was even wat cynisch, eerst zien dan geloven. Maar door te cummuniceren met mij heeft mij geholpen in loslaten en vertrouwen hebben met een geweldig resultaat!

S.spigt Aanbevelen? Ja

10

31 jan. 2022

Zeer professioneel en met gewenste resultaat.

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Bezwaarmaker de bezwaarprocedure heeft uitgevoerd en afgehandeld. Zeer professioneel en uiteindelijk ook met het gewenste resultaat. Ik ben ook zeer tevreden over de wijze waarop ik op de hoogte ben gehouden over de voortgang.

Elle Aanbevelen? Ja

8

19 jan. 2022

De ervaring wordt sterk beïnvloed over het al of niet behalen van succes, In dit geval dus goed

Vakbekwaam, anders zou het bezwaar niet zijn gehonoreerd. Ik werd steeds goed geïnformeerd zodra de procedure daartoe aanleiding gaf.

G.A. Aanbevelen? Ja

9

10 feb. 2022

Prima ik heb vermindering gekregen.

Geen klachten ik heb niets hoeven te doen het ging stilletjes aan mij voorbij en het gebeurde gewoon.

R.p. Beijleveld Aanbevelen? Ja

8

8 feb. 2022

De aanhouder wint

Nadat eerst ons bezwaar was afgewezen zijn we hiertegen in beroep gegaan en met succes. Hartelijk Dank voor wat jullie gedaan hebben, Chapeau

WB Aanbevelen? Ja

9

13 feb. 2022

Mijn ervaring is zeer goed.

Mijn ervaring over uw dienst is erg prettig. De klachten richting gemeente over de hoogte van de WOZ-waarde van mijn woning heeft u naar tevredenheid richting gemeente verwerkt. Mijn dank voor uw manier van aanpak.

J.Euser Aanbevelen? Ja

10

22 jan. 2022

prima werk geleverd

Een keer een vragenformulier moeten invullen en de rest ging vanzelf. Verder geen gezeur, alles zelfstandig afgehandeld en het resultaat was super.

R. Aanbevelen? Ja

Je hebt ons gezien bij