Als u een No Cure, No Pay bureau inschakelt voor een bezwaar tegen de hoogte van de vastgestelde woz-waarde voor een onroerende zaak en het bezwaar blijkt gegrond, komt u in aanmerking voor een proceskostenvergoeding. Is het bezwaarschrift gegrond, dan vergoedt de gemeente de gemaakte kosten. Zij zijn dit wettelijk verplicht. Is het bezwaarschrift ongegrond, dan is dit ons risico. Het kost u dus per saldo niets.

Indien u zich aanmeld voor een bedrijfspand of meerdere panden brengen wij, naast de door u ontvangen proceskostenvergoeding van de gemeente, 30% van de teveel betaalde OZB-belasting in rekening. Indien u zich aanmeld voor een pand verkregen uit een erfenis brengen wij, naast de kostenvergoeding van de gemeente, 1,5% in rekening over het verschil tussen de beschikte en verlaagde waarde. Een bezwaar WOZ kan u dus veel opleveren. Ook meer informatie over de WOZ waarde in Noordenveld, Noordoostpolder, Noordwijk, Middelburg, Maasdriel en de rest van Nederland.

klantenvertellen logo

3.378+ reviews

Klanten geven ons een 8.4

8

8 feb. 2022

De aanhouder wint

Nadat eerst ons bezwaar was afgewezen zijn we hiertegen in beroep gegaan en met succes. Hartelijk Dank voor wat jullie gedaan hebben, Chapeau

WB Aanbevelen? Ja

8

19 jan. 2022

De ervaring wordt sterk beïnvloed over het al of niet behalen van succes, In dit geval dus goed

Vakbekwaam, anders zou het bezwaar niet zijn gehonoreerd. Ik werd steeds goed geïnformeerd zodra de procedure daartoe aanleiding gaf.

G.A. Aanbevelen? Ja

9

10 feb. 2022

Prima ik heb vermindering gekregen.

Geen klachten ik heb niets hoeven te doen het ging stilletjes aan mij voorbij en het gebeurde gewoon.

R.p. Beijleveld Aanbevelen? Ja

10

22 jan. 2022

prima werk geleverd

Een keer een vragenformulier moeten invullen en de rest ging vanzelf. Verder geen gezeur, alles zelfstandig afgehandeld en het resultaat was super.

R. Aanbevelen? Ja

9

13 feb. 2022

Mijn ervaring is zeer goed.

Mijn ervaring over uw dienst is erg prettig. De klachten richting gemeente over de hoogte van de WOZ-waarde van mijn woning heeft u naar tevredenheid richting gemeente verwerkt. Mijn dank voor uw manier van aanpak.

J.Euser Aanbevelen? Ja

10

31 jan. 2022

Zeer professioneel en met gewenste resultaat.

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Bezwaarmaker de bezwaarprocedure heeft uitgevoerd en afgehandeld. Zeer professioneel en uiteindelijk ook met het gewenste resultaat. Ik ben ook zeer tevreden over de wijze waarop ik op de hoogte ben gehouden over de voortgang.

Elle Aanbevelen? Ja

8

4 feb. 2022

Gerichte info, helder wat zelf wel/ niet doen

Geruststellende gedachte dat jullie procedures in de gaten houden en heldere info vragen en geven. Was even wat cynisch, eerst zien dan geloven. Maar door te cummuniceren met mij heeft mij geholpen in loslaten en vertrouwen hebben met een geweldig resultaat!

S.spigt Aanbevelen? Ja

10

15 feb. 2022

Vastbijters in positieve zin :-)

Keurig zijn we op de hoogte gehouden ondanks lange doorlooptijd met gemeente. Uitkomst volledig naar wens Dank!

Ron Aanbevelen? Ja

Je hebt ons gezien bij